[E36] Zawias - e36 coupe
zawias pisze:260zl , ale gosc powiedzial ze niebede zalowal bo myslalem tez o hertzach , ale po niedlugiej rozmowie namowil mnie na te powerbassy , dzisiaj ebde montowac to powiem wam jak to smigacybek1984 pisze:dobre i 13 znaczy nie trzeba nic kombinowac ile takie cus kosztuje?
to zrobiles blad ze kupiles 13cm , bmw zrobilo totalny blad ze umiescilo glosniki przy nogach chyba ze nogi maja uszy pozdrawiam
nie zgadzam sie z tym ze zrobil blad slyszalem ze zeby wsadzic 16 jest mnostwo roboty pozatym 13 w zupelnosci wystarcza jakis basik na tyl kombinowac z przerobkami moze ktos kto ma za duzo kasy i wolnego czasu zamiast tego lepiej wlozyc pieniadze w cos innego a 2 strona medalu do tego zeby dobrze gralo nie potrzeba nie wiadomo jakiego sprzetu to ma grac dla niego a nie dla okolicznej wsi zeby sie ludzie ogladali przeciezkocik pisze:zawias pisze:260zl , ale gosc powiedzial ze niebede zalowal bo myslalem tez o hertzach , ale po niedlugiej rozmowie namowil mnie na te powerbassy , dzisiaj ebde montowac to powiem wam jak to smigacybek1984 pisze:dobre i 13 znaczy nie trzeba nic kombinowac ile takie cus kosztuje?
to zrobiles blad ze kupiles 13cm , bmw zrobilo totalny blad ze umiescilo glosniki przy nogach chyba ze nogi maja uszy pozdrawiam
cybek1984 pisze:nie zgadzam sie z tym ze zrobil blad slyszalem ze zeby wsadzic 16 jest mnostwo roboty pozatym 13 w zupelnosci wystarcza jakis basik na tyl kombinowac z przerobkami moze ktos kto ma za duzo kasy i wolnego czasu zamiast tego lepiej wlozyc pieniadze w cos innego a 2 strona medalu do tego zeby dobrze gralo nie potrzeba nie wiadomo jakiego sprzetu to ma grac dla niego a nie dla okolicznej wsi zeby sie ludzie ogladali przeciezkocik pisze:zawias pisze: 260zl , ale gosc powiedzial ze niebede zalowal bo myslalem tez o hertzach , ale po niedlugiej rozmowie namowil mnie na te powerbassy , dzisiaj ebde montowac to powiem wam jak to smiga
no wiesz 13cm napewno zagra dobrze sztuka jest tak wygluszyc samochod ze na zewnacz nic nie sluchac. ja te 260 zl przeznaczyl bym na panele