[E36] Zawias - e36 coupe

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
adamwsb

Post autor: adamwsb »

chcialbym widziec Zawiasa jak bedzie to zakladac heheheh i te jego nerwy :D
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

zawias nigdy sie niedenerwuje jak cos robi :) a tym bardziej jak sie z czyms dluzej meczy :D:D:D:D
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
zawias

Post autor: zawias »

Obrazek

gt coupline -40 na tyl
kocik

Post autor: kocik »

zawias pisze:
cybek1984 pisze:dobre i 13 znaczy nie trzeba nic kombinowac ile takie cus kosztuje?
260zl , ale gosc powiedzial ze niebede zalowal bo myslalem tez o hertzach , ale po niedlugiej rozmowie namowil mnie na te powerbassy , dzisiaj ebde montowac to powiem wam jak to smiga :lol:

to zrobiles blad ze kupiles 13cm , bmw zrobilo totalny blad ze umiescilo glosniki przy nogach chyba ze nogi maja uszy :roll: pozdrawiam
Ariel

Post autor: Ariel »

zawias zakladaj :D
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

kocik pisze:
zawias pisze:
cybek1984 pisze:dobre i 13 znaczy nie trzeba nic kombinowac ile takie cus kosztuje?
260zl , ale gosc powiedzial ze niebede zalowal bo myslalem tez o hertzach , ale po niedlugiej rozmowie namowil mnie na te powerbassy , dzisiaj ebde montowac to powiem wam jak to smiga :lol:

to zrobiles blad ze kupiles 13cm , bmw zrobilo totalny blad ze umiescilo glosniki przy nogach chyba ze nogi maja uszy :roll: pozdrawiam
nie zgadzam sie z tym ze zrobil blad slyszalem ze zeby wsadzic 16 jest mnostwo roboty pozatym 13 w zupelnosci wystarcza jakis basik na tyl kombinowac z przerobkami moze ktos kto ma za duzo kasy i wolnego czasu zamiast tego lepiej wlozyc pieniadze w cos innego a 2 strona medalu do tego zeby dobrze gralo nie potrzeba nie wiadomo jakiego sprzetu to ma grac dla niego a nie dla okolicznej wsi zeby sie ludzie ogladali przeciez ;)
kocik

cybek1984 pisze:
kocik pisze:
zawias pisze: 260zl , ale gosc powiedzial ze niebede zalowal bo myslalem tez o hertzach , ale po niedlugiej rozmowie namowil mnie na te powerbassy , dzisiaj ebde montowac to powiem wam jak to smiga :lol:

nie zgadzam sie z tym ze zrobil blad slyszalem ze zeby wsadzic 16 jest mnostwo roboty pozatym 13 w zupelnosci wystarcza jakis basik na tyl kombinowac z przerobkami moze ktos kto ma za duzo kasy i wolnego czasu zamiast tego lepiej wlozyc pieniadze w cos innego a 2 strona medalu do tego zeby dobrze gralo nie potrzeba nie wiadomo jakiego sprzetu to ma grac dla niego a nie dla okolicznej wsi zeby sie ludzie ogladali przeciez ;)

no wiesz 13cm napewno zagra dobrze :lol: :sad: sztuka jest tak wygluszyc samochod ze na zewnacz nic nie sluchac. :wink: ja te 260 zl przeznaczyl bym na panele :-P
zawias

hehe albo w naklejki na drzwi , dobra koniec OT glosniki mam zalozone i nie jestem zawiedziony :wink:

sprezyny mam zalozone ayto siadlo jednak nie o 4cm tylko o 4mm ...
adamwsb

no i jak to gra ?
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

no te stare sprezyny napewno nie byly w nowym stanie :P Moje tez siadly o 1 cm jak wymienialem.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Ficek

Post autor: Ficek »

zawias pisze:Obrazek

gt coupline -40 na tyl
to sa -40 ? jakies wysokie one na ja mam -40 z kw i sa duzo nizsze przsynajmiej o 1 zwoj
kocik

ja mialem takie same i tyl siadl o 3.5 cm :lol:
zawias

mi nic nie siadlo , ale jak nic nie siadzie jeszcze po kilkuset kilometrach to [na forum nie przeklinamy] 1 zwoj :lol:
adamwsb

hahhaha jaka desperacja :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

a z tylu da sie obciac?? Tam przeciez zwoje sa zawezane
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Zablokowany