E36 Ficek

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Ficek ja sobie dzisiaj zrobilem taki na szybko pomiar i wyszlo mi

to co oznaczyles jako pomiar C u mnie jest cos 15 cm
a to co zaznaczyles jako pomiar B mam cos 12 cm

(ja mam sprezyny zalozone uzywki)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

Post autor: Ficek »

No to ja przod mam nizej a tyl wyzej :D
A tyl masz dosc nisko bo nizej niz krzych chyba nawet bo on ma 17 cm :P a tez wczesniej mialem cos kolo 17 cm z tylu
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

to moze mam krzywy garaz i tam gdzie mierzylem auto stalo troche niezej ;)
ale przez progi ostatnio przejezdzalem to czyms od spodu wadzilem :)
a mechanik jak zjezdzal z kanalu to mi przeszlifowal progi :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

Ja mam w sumie nowe wszystkie amory i sprezyny a wiadomo ze z czasem to siadzie troche. Ciekawe jak mi przod siadzie to chyba bede tarl po ZOLI :lol: :lol: :lol:
--=CZARNY=--

Post autor: --=CZARNY=-- »

a ja obecnie na sprezynach WEITEC przod mam 13,5cm a tyl 14cm i szczeze to na tych progach z kostki czasami potrafi przycierac nawet jak zjade na srodek progu i przetocze sie powoli :D no i nie mam klina :( ale juz nie dlugo bedzie taki jak u Ficka :)

Ps. Ficek jak myslisz ile bedzie nizej jak bym zakladal na 17" opone 40 ?? bo ty masz 45 nie?? a ja jak bede juz zakladal to bym dal 40 tylko ciekawe jak z tym przodem bo jest on zaje........fajnie zglebiony tzn konkretnie i jeszcze jak by sobie soadl to uuu uuu :P :lol:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

zobacz sobie w moim temacie na ostatnie foty. Mam tam opony215/40/17 na zawieszeniu -60/-40
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Ficek

no zobacz u krzysia w temacie ale krzys i tak ma tyl nizej odemnie :P u niego bedzie chyba z tylu -60 na to wyglada :lol: albo masz to Krzys juz troche siadniete :D
A zdaje mi sie ze na profilu 40 niebedzie duzo nizej Odleglosc z tylu od srodka kola do nadkola bedzie ta sama. bedziesz mial wieksza szpare miedzy opona a a blotnikiem to napewno :) zobacz u mojego brata jak to wyglada (DANIEL)
stachu

Post autor: stachu »

Oo widze BMW ktore stoi na parkingu pod diamentem hehe :) swietna coupe :) kiedys myslalem ze masz tam 2.8 hehe pozrawiam :)
Ficek

O no prosze :lol:

[ Dodano: Sob Kwi 12, 2008 11:39 am ]
Zrobiłem dzisiaj z ciekawosci pomiar z tyłu od progu do ziemi (punkt C) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: od załozenia spręzyn mineło około miesiąca i teraz odległosc wynosi 18.5 cm A na początku było 19.8 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :cool: :cool: :cool:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Ino siada :D to chyba dobrze :mrgreen: oby nie siadlo do odbojników hahahaha nie no napewno nie siadzie :D
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
KUJON

Post autor: KUJON »

ficek ty nawet nie strasz bo ja z tyłu mam teraz 13 tylko :razz:
--=CZARNY=--

Post autor: --=CZARNY=-- »

Tak jak pisałem ci Ficek wczesniej wsztko musi sie ułozyc dopasowac dograc i wiadomo ze jeszcze siadzie ... a tymbardziej ze ty miałes nowe amorki, springi itd... No ale mysle ze wiecej to juz ci nie poleci w dół teraz juz tak zostanie ;)
Ficek

:) tak jak jest teraz moze byc nic wiecej mi mniepotrzeba :cool:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

No juz nie bo za nie dlugo ...... :570:
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
KeMaS

Post autor: KeMaS »

ficek cos kabinoje i cos czuje ze bedzie mial cos nowego zaniedlugo :D
Zablokowany