rozporka zapobiega sie schodzeniu mocowan gdzie Ci sie opiera sprezyna bo przy twardszym zawieszeniu lubia sie schodzic do srodka auta a co za tym idzie to usztywnia karoserie -same plusy
warto warto , ogladalem kiedys e30 2.0 coupe zglebiona , mechanik od razu zobaczyl ze kola wchodza od gory w srodek auta , potem lekkie przeswietlenie i okazalo sie ze blok silnika pekniety w 3 miejsach od braku rozporki.
zawias pisze:warto warto , ogladalem kiedys e30 2.0 coupe zglebiona , mechanik od razu zobaczyl ze kola wchodza od gory w srodek auta , potem lekkie przeswietlenie i okazalo sie ze blok silnika pekniety w 3 miejsach od braku rozporki.
blok silnika od braku rozporki jakos nie chce mi sie wiezyc przeciez jest tolerancja na poduszkach ale kielichy sie schodza i to jest problem bo katy sie zmieniaja i laczenia blach puszczaja
zawias pisze:warto warto , ogladalem kiedys e30 2.0 coupe zglebiona , mechanik od razu zobaczyl ze kola wchodza od gory w srodek auta , potem lekkie przeswietlenie i okazalo sie ze blok silnika pekniety w 3 miejsach od braku rozporki.
!!!! Jak mozna takie BZDURY wypisywac Ja pitole, litosci, albo to jakis zart albo totalny brak znajomosci budowy auta, mechaniki i... az slow brakuje jak sie takie rzeczy czyta
mechanikow jest milion i kazdy gada co innego jak mi stukala glupia tuleja to Praktycznie ZADEN mechanik u ktorego bylem niepowiedzial mi co to jest !!!!!!!!!!!!! Bo niewiedzial az przypadkowo na stacjii kontroli pojazdow dowiedzialem sie co to sie dzieje..........
!!!! Jak mozna takie BZDURY wypisywac Ja pitole, litosci, albo to jakis zart albo totalny brak znajomosci budowy auta, mechaniki i... az slow brakuje jak sie takie rzeczy czyta