No i nowe tylne lampki juz w autku udalo mi sie dorwac orginalkny tylny zderzak z M-ki ale jutro niestety jade do austrii i bede dopiero za dwa tygodnie wiec bedzie musial poczekac ;/
Wkoncu po dluuuugim czasie udalo mi sie dzisiaj zalozyc tylny zderzak z M-ki bo bidak juz nazbieral w garazu niezla warstwe kuzu a wyglada to tak:
Przod narazie pozostal seryjny bo mam potezny problem zeby dostac zderzak. W srodku zagoscila orginalna galka z Mpakietu i jestem na etapie poszukiwania jakichs dobrych 18-nasteczek Mialem juz jedne na oku ale niestety poszly dzien przed moim powrotem z austrii.
Udalo mi sie troche pobawic z audio ale to w odpowiednim dziale
Ariel $ pisze:no no ladnie:D nie stoi twoja bunia czasami kolo shella na pszowskiej (dokladnie w takiej firmie obok shella)
nie to nie moja napewno ja jestem co dwa tygodnie w polsce tylko i wtedy jest praktycznie caly czas w ruchu a przez czas jak mnie niema grzecznie czeka na mnie w garazu
Wkoncu zawitaly nowe felgi coprawda nie 18 a 17 bo sie trafila okazja za grosze je kupic maja tylko dwie male wady a mianowicie sa popryskane jakims shit-em wiec chyba malowanko a druga sa opony 245/45/17 i o dziwo na przod sa dobre ale tyl mi obciera na dziurach i zakretach;/ Jutro wrzuce wiecej fotek jak umyje autko