[E34] Moja żonka 525i :P:P:D:D

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
adamwsb

Post autor: adamwsb »

chce ja widziec :D
ostatnio coraz bardziej mi sie E34 podoba :D
Ariel

Post autor: Ariel »

ja tez juz szukalem na allegro do siebie e34, naprawde fajne autka, a zycze powodzenia w modach i chce to widziec :)
Darkshine

Post autor: Darkshine »

Bardzo ladna , czekam na mody
Pablo

Post autor: Pablo »

No i nowe tylne lampki juz w autku :D udalo mi sie dorwac orginalkny tylny zderzak z M-ki ale jutro niestety jade do austrii i bede dopiero za dwa tygodnie wiec bedzie musial poczekac ;/

Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

czekamy na wiecej fotek :D Z tylu wyglada fajnie :)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Pablo

Wkoncu po dluuuugim czasie udalo mi sie dzisiaj zalozyc tylny zderzak z M-ki bo bidak juz nazbieral w garazu niezla warstwe kuzu :P a wyglada to tak:
Obrazek Obrazek

Przod narazie pozostal seryjny bo mam potezny problem zeby dostac zderzak. W srodku zagoscila orginalna galka z Mpakietu i jestem na etapie poszukiwania jakichs dobrych 18-nasteczek :D Mialem juz jedne na oku ale niestety poszly dzien przed moim powrotem z austrii.

Udalo mi sie troche pobawic z audio ale to w odpowiednim dziale :)
Ariel

no no ladnie:D nie stoi twoja bunia czasami kolo shella na pszowskiej (dokladnie w takiej firmie obok shella)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

narazie tylni zderzak, ale pomalu i do celu najwazniejsze ze zmiany w bardzo dobrym kierunku :) a na 18 napewno bedzie superancko wygladac
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Pablo

Ariel $ pisze:no no ladnie:D nie stoi twoja bunia czasami kolo shella na pszowskiej (dokladnie w takiej firmie obok shella)
nie to nie moja napewno ja jestem co dwa tygodnie w polsce tylko i wtedy jest praktycznie caly czas w ruchu a przez czas jak mnie niema grzecznie czeka na mnie w garazu :)
Ariel

aha no ok:D
Pablo

Wkoncu zawitaly nowe felgi coprawda nie 18 a 17 bo sie trafila okazja za grosze je kupic maja tylko dwie male wady a mianowicie sa popryskane jakims shit-em wiec chyba malowanko a druga sa opony 245/45/17 i o dziwo na przod sa dobre ale tyl mi obciera na dziurach i zakretach;/ Jutro wrzuce wiecej fotek jak umyje autko :P

Obrazek
Ficek

Post autor: Ficek »

Albo mi sie wydaje albo wczoraj widzialem twoje autko na placu przed domem ale niejestem pewien. Kumpel obok sie buduje na ulicy Zielonej :lol: :lol: :lol:
KeMaS

Post autor: KeMaS »

piekne autko sam bym taka gangsterke sobie kupil :P
Ariel

no i co zmiana to na lepsze :) i tak trzymac :D
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

fajna felga :)
ale chyba fajniejsza by byla jak by je wypolerowac na lustro :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Zablokowany