[E38] Moje malutkie e38 740i

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Swobi

Post autor: Swobi »

Ficek pisze:no szkoda :-( ale jak sie zdzwonimy na wodke to jak przyjade to zobacze :lol: :lol: :lol:
Spoko wpadaj!Na poczatku tygodnia cos sie kroi takze :rotfl:
Ficek

Post autor: Ficek »

powiedz kiedy to ja jestem :lol:
Swobi

Ficek pisze:powiedz kiedy to ja jestem :lol:
nie rob mi tu OT alkoholiku!!
Ficek

ok :lol: hahahahahhahahhahahahahhahahhaha
Swobi

No i sa na autku.Zdjecia zrobione tylko telefonem bo padla mi bateria w aparacie i dzisiaj juz nie dam rady.Napewno beda juz jutro!

Obrazek Obrazek Obrazek
Ariel

Post autor: Ariel »

no i ladnie, mogly byc wieksze jak do takiego autka :twisted: ale jest ok :D
Swobi

Ariel $ pisze:no i ladnie, mogly byc wieksze jak do takiego autka :twisted: ale jest ok :D
No ja niewiem.25" bym zalozyl to i tak by im bylo malo \ :D :D :D
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

ladnie sie prezentuje :) Fakt wieksze moglyby byc ale wiadomo taka praca. Klijent nie chce wychodzic polamany z auta :P

Gratuluje zakupu :)
Ficek

mi sie bardzo podoba jest wypas za zywo pewnie jeszcze lepiej wyglada juz chce to zobaczyc na zywca swobi kiedy flacha ?
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

felunia swietna, ale napewno lepszym aparatem jak sie fotki zrobi to bedzie lepiej a na wlasne oczy to pewnie wymiata ;)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
zawias

Post autor: zawias »

Ariel ale ty [na forum nie przeklinamy] ... mogly by byc wieksze moglo by byc nizej a prawka nawet jeszcze niemasz , ciekawe jaki bedziesz kozak jak juz wychomikujesz kase na jakas e30 i jak ja zrobisz ale juz wiem ze niebedzie to nic nadzwyczajnego , jak kupisz auto moze w koncu sie dowiesz co jest wazne a co nie .

Swobi fele sa dobre , fajny chrom daj znac w weekend to pojedziemy porobic fotki z jakiegos fajnego profilu :wink:
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Piekne Taxi :D szkoda ze w moim miescie takie kozackie taksowki nie smigaja :P
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Nooo Szkoda ze w Rybniku tez nie ma e38... :/ Ale na SWD raz widzialem e38 ciemnozielone :)

Furka kozacka moze kiedys sie skusze na "Loche" :)
zawias

Post autor: zawias »

Swobi , zyczby juz koniec z Polonia ? :P teraz tak luklem ze bez barw klubowych a cos kiedys tam mowiles :wink:
Ariel

Post autor: Ariel »

zawias pisze:Ariel ale ty [na forum nie przeklinamy] ... mogly by byc wieksze moglo by byc nizej a prawka nawet jeszcze niemasz , ciekawe jaki bedziesz kozak jak juz wychomikujesz kase na jakas e30 i jak ja zrobisz ale juz wiem ze niebedzie to nic nadzwyczajnego , jak kupisz auto moze w koncu sie dowiesz co jest wazne a co nie .
zawias zejdz ze mnie!! :roll: wolnosc slowa!! napisalem, ze sa ladne bo sa i swietnie wyglada na nich, ale nie powiesz mi ze jak by byly 19'' to czy nie wygladaly by o niebo lepiej?? Rozumie Swobiego bo jezdzi pod Taxi i wazniejszy komformt, cos za cos, ale szacunek za wlozona prace w auto Swobi.

a co do tego ze nie mam prawka, to dopiero bede robic, bo 18 mam w czerwcu wiec looz, ciekawe czy Ty miales prawko od razu jak juz miales 18?! i moze nie robmy OT w temacie swobiego! masz moje gg to napisz, peace
ODPOWIEDZ