Spoko wpadaj!Na poczatku tygodnia cos sie kroi takze :rotfl:Ficek pisze:no szkoda ale jak sie zdzwonimy na wodke to jak przyjade to zobacze
[E38] Moje malutkie e38 740i
Ariel ale ty [na forum nie przeklinamy] ... mogly by byc wieksze moglo by byc nizej a prawka nawet jeszcze niemasz , ciekawe jaki bedziesz kozak jak juz wychomikujesz kase na jakas e30 i jak ja zrobisz ale juz wiem ze niebedzie to nic nadzwyczajnego , jak kupisz auto moze w koncu sie dowiesz co jest wazne a co nie .
Swobi fele sa dobre , fajny chrom daj znac w weekend to pojedziemy porobic fotki z jakiegos fajnego profilu
Swobi fele sa dobre , fajny chrom daj znac w weekend to pojedziemy porobic fotki z jakiegos fajnego profilu
zawias zejdz ze mnie!! wolnosc slowa!! napisalem, ze sa ladne bo sa i swietnie wyglada na nich, ale nie powiesz mi ze jak by byly 19'' to czy nie wygladaly by o niebo lepiej?? Rozumie Swobiego bo jezdzi pod Taxi i wazniejszy komformt, cos za cos, ale szacunek za wlozona prace w auto Swobi.zawias pisze:Ariel ale ty [na forum nie przeklinamy] ... mogly by byc wieksze moglo by byc nizej a prawka nawet jeszcze niemasz , ciekawe jaki bedziesz kozak jak juz wychomikujesz kase na jakas e30 i jak ja zrobisz ale juz wiem ze niebedzie to nic nadzwyczajnego , jak kupisz auto moze w koncu sie dowiesz co jest wazne a co nie .
a co do tego ze nie mam prawka, to dopiero bede robic, bo 18 mam w czerwcu wiec looz, ciekawe czy Ty miales prawko od razu jak juz miales 18?! i moze nie robmy OT w temacie swobiego! masz moje gg to napisz, peace