Piknik z BTS'em - 21-22 czerwiec
tez nie wiem , moze trzeba bylo prawo jazdy najpierw zrobić ?Tomek325i pisze:Czasami jak to czytam to zadaję sobie pytanie: Po co wyskoczyłem z pomysłem założenia klubu??
a co do lasu ... ja pewnie wpadne , ale prosze was , zrobmy tez normalny zlot konkretny zlot na placu ... zalatwic z urzedem miasta i Policja.
Ficek, wiesz ja nie jestem zrzeszony w żadnym klubie,a w poście powyżej odpowiadałem Krzys, na pytanie.A co do zmiany daty bardzo chętnie bo bym zjawił sie na jednym i drugim.Na autodromie poszaleć na torze( stalówki mam,a w długi weekend trening bo trening czyni mistrza ) a na pikniku piwko, leżak wuszt i sielanka
jeśli chcecie przesunąc piknik to szybka decyzja bo żeby sie tam wbić to nie jest takie proste może dało by się na lipiec. a tak na marginesie po co te całe zamieszanie i bezsensowne kłutnie i wypominanie kto kim jest i co zrobił.to jest nornalne że jedni wolą zloty z paleniem gumy wyścigami itp a inni w spokoju wypić piwko 2 3 może cos mocniejszego . zagrać w siatke plazową okompac sie w basenie posiedziec przy ognisku pogadać ze znajomymi itp . uważam że robienie ankiety jest bez sensu dlatego wyrazcie swoje opinie w tym temacie czy odwołujemy ,przekładamy,czy zostaje tak jak jest.a jutro wieczorem zobaczymy.naj istotniejsze będą głosy klubowiczy
a wiec odnosnie zlotu na autodromie w chorzowie to organuzuje go klub BMW-MANIA
www.bmw-mania.pl
a ze na chwile obecna maja problem z forum to jest narazie tylko taka informacja na stronie głównej
UWAGA!!!!!
JU¯ 22 CZERWCA 2008 !!!
ODBęDZIE SIę V ZLOT MIŁOŚNIKÓW MARKI BMW ORGANIZOWANY PRZEZ KLUB BMW-MANIA
WSZYSTKICH POSIADACZY DWÓCH I CZTERECH KÓŁEK BAWARSKIEJ MARKI ORAZ WSZYSTKICH CHC¡CYCH DOBRZE WYKORZYSTAć NIEDZIELNY DZIEń SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA
AUTODROM
(PRZY DRODZE Ł¡CZ¡CEJ CHORZÓW Z SIEMIANOWICAMI ŚL¡SKIMI)
WIęCEJ INFORMACJI WKRÓTCE
byłem na kazdym zlocie organizowanym przez ten klub i zawsze bylo super
sa ludzie z całego slaska ale i rowniez z opolskiego, dolnoslaskiego maloolskiego i zdarzaja sie pojedyncze bawarki z innych regionow polski
jest to naprawde najwiekszy zlotna slasku i zawsze jest na wysokim poziomie
fajnie ze chcecie zrobic spotkania integracyjne dla klubu
Ola to co chce zrobic miras to jest taki spot a nie zlot i napewno ten spot nie co konkurowac ze zlotem na autodromie
zlot na autodromie jest naprawde na wysokim poziomie
gril
obsługa techniczna podczas wyscigow na dochodzenie jak i na czas
mini drift (zawsze jest ogien kto sie orientuje to wie kto to jest)
i przede wszytskim mnostwo slicznych bawarek
jest to tez bardzo dobre miejsce do zaprezentowania klubu
www.bmw-mania.pl
a ze na chwile obecna maja problem z forum to jest narazie tylko taka informacja na stronie głównej
UWAGA!!!!!
JU¯ 22 CZERWCA 2008 !!!
ODBęDZIE SIę V ZLOT MIŁOŚNIKÓW MARKI BMW ORGANIZOWANY PRZEZ KLUB BMW-MANIA
WSZYSTKICH POSIADACZY DWÓCH I CZTERECH KÓŁEK BAWARSKIEJ MARKI ORAZ WSZYSTKICH CHC¡CYCH DOBRZE WYKORZYSTAć NIEDZIELNY DZIEń SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA
AUTODROM
(PRZY DRODZE Ł¡CZ¡CEJ CHORZÓW Z SIEMIANOWICAMI ŚL¡SKIMI)
WIęCEJ INFORMACJI WKRÓTCE
byłem na kazdym zlocie organizowanym przez ten klub i zawsze bylo super
sa ludzie z całego slaska ale i rowniez z opolskiego, dolnoslaskiego maloolskiego i zdarzaja sie pojedyncze bawarki z innych regionow polski
jest to naprawde najwiekszy zlotna slasku i zawsze jest na wysokim poziomie
fajnie ze chcecie zrobic spotkania integracyjne dla klubu
Ola to co chce zrobic miras to jest taki spot a nie zlot i napewno ten spot nie co konkurowac ze zlotem na autodromie
zlot na autodromie jest naprawde na wysokim poziomie
gril
obsługa techniczna podczas wyscigow na dochodzenie jak i na czas
mini drift (zawsze jest ogien kto sie orientuje to wie kto to jest)
i przede wszytskim mnostwo slicznych bawarek
jest to tez bardzo dobre miejsce do zaprezentowania klubu