Piknik z BTS'em - 21-22 czerwiec

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

mnie nie bedzie ani tu ani tu bo szwagier ma wesele 21-22 czerwac a poza tym mam egzaminy na uczelni :P wiec odpadam... i nawet sie nie wypowiadam na temat tego co tu piszecie i o co sie kłucicie bo to nie ma sensu... :573: :572: :571: :569: :568: :567: :566:
Obrazek
zawias

Post autor: zawias »

Tomek325i pisze:Czasami jak to czytam to zadaję sobie pytanie: Po co wyskoczyłem z pomysłem założenia klubu?? :roll: :roll: :roll:
tez nie wiem , moze trzeba bylo prawo jazdy najpierw zrobić ? :mrgreen:

a co do lasu ... ja pewnie wpadne , ale prosze was , zrobmy tez normalny zlot konkretny zlot na placu ... zalatwic z urzedem miasta i Policja.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Weź daj spokój. Jak byś nie KUPIŁ prawka to pewnie do dzisiaj byś chodził pieszo...

A jak byś nie widział to pisze PIKNIK... Hmmmm... Jeszcze nie widziałem pikniki na betonowym placu.

Załatw plac i całą organizację i pogadam :) Człowiek się stara a z każdej strony jakieś "ALE".......
virus

Post autor: virus »

na autodromie organizuje zlot ekipa co zawsze czyli BMW-MANIA
Ficek

Post autor: Ficek »

Ja ide ze swoimi :mrgreen: ale jak jest duzo chętnych na autodrom to mozna jednak przesunąc ten termin tydzien w przód lub tył :grin: bo to jeszcze duzo czasu tak ze mysle ze niebedzie z tym problemu :cool:
virus

Ficek, wiesz ja nie jestem zrzeszony w żadnym klubie,a w poście powyżej odpowiadałem Krzys, na pytanie.A co do zmiany daty bardzo chętnie bo bym zjawił sie na jednym i drugim.Na autodromie poszaleć na torze( stalówki mam,a w długi weekend trening bo trening czyni mistrza ) a na pikniku piwko, leżak wuszt i sielanka
MIRAS
Maniak forumowy

Post autor: MIRAS »

jeśli chcecie przesunąc piknik to szybka decyzja bo żeby sie tam wbić to nie jest takie proste może dało by się na lipiec. a tak na marginesie po co te całe zamieszanie i bezsensowne kłutnie i wypominanie kto kim jest i co zrobił.to jest nornalne że jedni wolą zloty z paleniem gumy wyścigami itp a inni w spokoju wypić piwko 2 3 może cos mocniejszego . zagrać w siatke plazową okompac sie w basenie posiedziec przy ognisku pogadać ze znajomymi itp . uważam że robienie ankiety jest bez sensu dlatego wyrazcie swoje opinie w tym temacie czy odwołujemy ,przekładamy,czy zostaje tak jak jest.a jutro wieczorem zobaczymy.naj istotniejsze będą głosy klubowiczy
virus

miras7305, dobrze powiedziane
Tomek
Maniak forumowy

Ja myślę żeby dać to na lipiec........ Jak chcą odwiedzić inne w czerwcu imprezy to daj to na lipiec :)

A znając życie to połowa będzie na wakacjach... :P
virus

chłopaki wy musicie to ustalić , bo ja i mnóstwo innych bmw user głosu nie mamy , my tylko wyrażamy nasze zdanie i tyle:)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

a wiec odnosnie zlotu na autodromie w chorzowie to organuzuje go klub BMW-MANIA
www.bmw-mania.pl
a ze na chwile obecna maja problem z forum to jest narazie tylko taka informacja na stronie głównej
UWAGA!!!!!

JU¯ 22 CZERWCA 2008 !!!

ODBęDZIE SIę V ZLOT MIŁOŚNIKÓW MARKI BMW ORGANIZOWANY PRZEZ KLUB BMW-MANIA

WSZYSTKICH POSIADACZY DWÓCH I CZTERECH KÓŁEK BAWARSKIEJ MARKI ORAZ WSZYSTKICH CHC¡CYCH DOBRZE WYKORZYSTAć NIEDZIELNY DZIEń SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA

AUTODROM
(PRZY DRODZE Ł¡CZ¡CEJ CHORZÓW Z SIEMIANOWICAMI ŚL¡SKIMI)

WIęCEJ INFORMACJI WKRÓTCE

byłem na kazdym zlocie organizowanym przez ten klub i zawsze bylo super
sa ludzie z całego slaska ale i rowniez z opolskiego, dolnoslaskiego maloolskiego i zdarzaja sie pojedyncze bawarki z innych regionow polski
jest to naprawde najwiekszy zlotna slasku i zawsze jest na wysokim poziomie
fajnie ze chcecie zrobic spotkania integracyjne dla klubu
Ola to co chce zrobic miras to jest taki spot a nie zlot i napewno ten spot nie co konkurowac ze zlotem na autodromie
zlot na autodromie jest naprawde na wysokim poziomie
gril
obsługa techniczna podczas wyscigow na dochodzenie jak i na czas
mini drift (zawsze jest ogien kto sie orientuje to wie kto to jest)
i przede wszytskim mnostwo slicznych bawarek

jest to tez bardzo dobre miejsce do zaprezentowania klubu
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Tomek
Maniak forumowy

Odnośnie Autodromu i jego daty wiem już od miesiąca (ale wtedy nie była pewna jeszcze) :) Rozmawiałem z kolegami z BMW MANII w Gliwicach na giełdzie i nas serczednie zapraszali jako BTS :)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

no jakby co to jestem za przesunięciem "PIKNIKU" na lipiec... bo wtedy juz wakacje sa i sesja bedzie zaliczona :D :P i w ogóle :) :grin: :o
Obrazek
olka

Post autor: olka »

Przygoda pisze:Ola to co chce zrobic miras to jest taki spot a nie zlot i napewno ten spot nie co konkurowac ze zlotem na autodromie
cóż ostatnio Miras na spotkaniu klubowym mówił o wielkim ZLOCIE w czerwcu, myślałam że chodzi o to, człowiek może sie pomylić
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

mysle ze i tak niemamy co konkurowac z mania i podbeskidziem w temacie zlotow, a po za tym trzy takie duze zloty w czerwcu to troche za czesto gesto trzeba by wybrac jakis inny miesiac np. wrzesien
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Zablokowany