Nasze Spoty w innych klubach :)
Nasze Spoty w innych klubach :)
Ja i Matys u kolegow z R-T-K... 4.II.2007r.
Kolega Franz w dniu 25.II.2007r.
Niespodzianka : Czy niedopatrzenie : :
Kolega Franz w dniu 25.II.2007r.
Niespodzianka : Czy niedopatrzenie : :
dziecko..... przeciez to uszczelka drzwi jest pomalowana przez jakiegos kolesia jak kiedys malowal auto na czerwono ....dziecko gdzie Ty masz rozum... Franz mial sobie kupic nowe uszczelki bo w tylniej klapie tez ma przymalowane na czerwono...ale jak widac nie zdarzyl...masz chyba jednak za male patrzalki by to dopatrzyc ze to uszczelka
lol Daro to sa zdjecia robione przez kolesia z RTK i sa na ich forum a Tomek poprostu tylko je wkleil na nasze forum !! ze kolesia z RTK zainteresowala Franza uszczelka to co Tomek ma z tym wspolnego . Chyba kazdy widzi ze to uszczelka. Nie wiem normalny temat, normalne pytanie a rzucasz sie jak sledz widzacy sloik z zaprawa octowa wyje
lol naprawde to wymaga wyzszej inteligencji i wyzszego stopnia wtajemniczenia zeby sie kapnac ze to uszczelka i skoro masz auto lakierowane to samo sie nasowa ze to zostalo jeszcze z poprzedniego koloru
Dodane po 2 minutach:
a Tomek poprostu pyta i wystarczylo napisac ze czekasz na uszczelki...
Kto pyta nie bladzi
Dodane po 2 minutach:
a Tomek poprostu pyta i wystarczylo napisac ze czekasz na uszczelki...
Kto pyta nie bladzi
Daro spokojnie... Tylko pytalem :!: Widze ze to uszczelka... Skad mam wiedziec ze koles co mial przedtem te BMW ja pomalowal. CO ja jasnowidz : : Pytalem tylko...daro 16v pisze:dziecko..... przeciez to uszczelka drzwi jest pomalowana przez jakiegos kolesia jak kiedys malowal auto na czerwono ....dziecko gdzie Ty masz rozum... Franz mial sobie kupic nowe uszczelki bo w tylniej klapie tez ma przymalowane na czerwono...ale jak widac nie zdarzyl...masz chyba jednak za male patrzalki by to dopatrzyc ze to uszczelka
"Niespodzianka??Czy niedopatrzenie??" sluchaj chlopaku dla mnie to brzmi jednoznacznie i jak wklejasz takie rzeczy to sie 10 razy zastanow co to jest a nie rob propagandy bo wkorwia mnie takie totalne chamstwo.a Ty matys uwazaj co piszesz do ku**y nedzy bo jeszcze raz cos glupiego napiszesz w kierunku mojej osoby to osobiscie przyjade Ci wylaczyc tego "bohatera"Tomek325i pisze:Daro spokojnie... Tylko pytalem :!: Widze ze to uszczelka... Skad mam wiedziec ze koles co mial przedtem te BMW ja pomalowal. CO ja jasnowidz : : Pytalem tylko...daro 16v pisze:dziecko..... przeciez to uszczelka drzwi jest pomalowana przez jakiegos kolesia jak kiedys malowal auto na czerwono ....dziecko gdzie Ty masz rozum... Franz mial sobie kupic nowe uszczelki bo w tylniej klapie tez ma przymalowane na czerwono...ale jak widac nie zdarzyl...masz chyba jednak za male patrzalki by to dopatrzyc ze to uszczelka
"a Ty matys uwazaj co piszesz do ku**y nedzy bo jeszcze raz cos glupiego napiszesz w kierunku mojej osoby to osobiscie przyjade Ci wylaczyc tego "bohatera" "
gdzie i kiedy miejsce godzina zobaczymy czy bedziesz taki cwaniak, moge Ci nawet moj adres podac...
Po twoich postach idzie wywnioskowac ze czujesz sie jak pepek swiata, widocznie cie jeszcze nikt z tego nie wyleczyl
gdzie i kiedy miejsce godzina zobaczymy czy bedziesz taki cwaniak, moge Ci nawet moj adres podac...
Po twoich postach idzie wywnioskowac ze czujesz sie jak pepek swiata, widocznie cie jeszcze nikt z tego nie wyleczyl