Nasze Spoty w innych klubach :)

Sprawy o różnej tematyce
Tomek
Maniak forumowy

Nasze Spoty w innych klubach :)

Post autor: Tomek »

Ja i Matys u kolegow z R-T-K... 4.II.2007r.
Obrazek
Obrazek
Kolega Franz w dniu 25.II.2007r.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Niespodzianka :?: Czy niedopatrzenie :?: :?:
Obrazek
daro 16v

Post autor: daro 16v »

dziecko..... przeciez to uszczelka drzwi jest pomalowana przez jakiegos kolesia jak kiedys malowal auto na czerwono ....dziecko gdzie Ty masz rozum... Franz mial sobie kupic nowe uszczelki bo w tylniej klapie tez ma przymalowane na czerwono...ale jak widac nie zdarzyl...masz chyba jednak za male patrzalki by to dopatrzyc ze to uszczelka :lol:
MaTyS

Post autor: MaTyS »

lol Daro to sa zdjecia robione przez kolesia z RTK i sa na ich forum a Tomek poprostu tylko je wkleil na nasze forum !! ze kolesia z RTK zainteresowala Franza uszczelka to co Tomek ma z tym wspolnego :shock: . Chyba kazdy widzi ze to uszczelka. Nie wiem normalny temat, normalne pytanie a rzucasz sie jak sledz widzacy sloik z zaprawa octowa wyje
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

prosze o spokoj. Franz sie wypowie i bedzie spokoj. A wiec cisza.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

Dokladnie... jest to uszczelka ktora zostala pomalowana przez poprzedniego wlasciciela na czerwono... a ze moie nowe uszczelki ktore zamowilem juz miesiac temu jeszcze nie dotarly to nie moja wina :/ a wiec Daro ma racje :devil:
Obrazek
MaTyS

lol naprawde to wymaga wyzszej inteligencji i wyzszego stopnia wtajemniczenia zeby sie kapnac ze to uszczelka i skoro masz auto lakierowane to samo sie nasowa ze to zostalo jeszcze z poprzedniego koloru :)

Dodane po 2 minutach:

a Tomek poprostu pyta i wystarczylo napisac ze czekasz na uszczelki...
Kto pyta nie bladzi :P
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

no ale ja teraz dopiero zobaczylem ten temat :P wiec pisze :P :P :P :P :P :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

amen :D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
MaTyS

amen i bog zaplac ( do koszyka sie nalezy ) :lol2:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

mozecie mi dac :D kupie inne uszczelki :D
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

daro 16v pisze:dziecko..... przeciez to uszczelka drzwi jest pomalowana przez jakiegos kolesia jak kiedys malowal auto na czerwono ....dziecko gdzie Ty masz rozum... Franz mial sobie kupic nowe uszczelki bo w tylniej klapie tez ma przymalowane na czerwono...ale jak widac nie zdarzyl...masz chyba jednak za male patrzalki by to dopatrzyc ze to uszczelka :lol:
Daro spokojnie... Tylko pytalem :!: Widze ze to uszczelka... Skad mam wiedziec ze koles co mial przedtem te BMW ja pomalowal. CO ja jasnowidz :?: :?: Pytalem tylko...
daro 16v

Post autor: daro 16v »

Tomek325i pisze:
daro 16v pisze:dziecko..... przeciez to uszczelka drzwi jest pomalowana przez jakiegos kolesia jak kiedys malowal auto na czerwono ....dziecko gdzie Ty masz rozum... Franz mial sobie kupic nowe uszczelki bo w tylniej klapie tez ma przymalowane na czerwono...ale jak widac nie zdarzyl...masz chyba jednak za male patrzalki by to dopatrzyc ze to uszczelka :lol:
Daro spokojnie... Tylko pytalem :!: Widze ze to uszczelka... Skad mam wiedziec ze koles co mial przedtem te BMW ja pomalowal. CO ja jasnowidz :?: :?: Pytalem tylko...
"Niespodzianka??Czy niedopatrzenie??" sluchaj chlopaku dla mnie to brzmi jednoznacznie i jak wklejasz takie rzeczy to sie 10 razy zastanow co to jest a nie rob propagandy bo wkorwia mnie takie totalne chamstwo.a Ty matys uwazaj co piszesz do ku**y nedzy bo jeszcze raz cos glupiego napiszesz w kierunku mojej osoby to osobiscie przyjade Ci wylaczyc tego "bohatera"
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

no spoko juz wyjasnione :P wiec nie ma co :P

po co sie denerwowac..... :/ :roll: :lol: 8)
Obrazek
MaTyS

"a Ty matys uwazaj co piszesz do ku**y nedzy bo jeszcze raz cos glupiego napiszesz w kierunku mojej osoby to osobiscie przyjade Ci wylaczyc tego "bohatera" "

gdzie i kiedy miejsce godzina zobaczymy czy bedziesz taki cwaniak, moge Ci nawet moj adres podac...

Po twoich postach idzie wywnioskowac ze czujesz sie jak pepek swiata, widocznie cie jeszcze nikt z tego nie wyleczyl :x
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

PANOWIE SPOKoJ:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek
Zablokowany