spocik

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
egzekutor

Post autor: egzekutor »

Kuki pisze:ale i tak najlepszy byl tekst
"Hmmmmmmmmm ma amstafa. Mam BMW" :P:P:P:P:P
dokladnie tylko nie wiedzialem ze tak sie laski wyrywa hahahahahahahaha
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Nie laski tylko blachary :sad:
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

dave pisze:Nie laski tylko blachary :sad:
Dokładnie Jerry :D

Blachary są dobre jak ci się nudzi i masz ochotę :P

A laski są po to żeby się związać z kimś :P :D
przemek

Post autor: przemek »

Tomek325i pisze:Blachary są dobre jak ci się nudzi i masz ochotę :P
hehe jakie wytłumaczenie :D :grin:
Pablo

Post autor: Pablo »

Tomek325i pisze:

Tomek czyzbyś już przechodził te tematy że jestes taki zorientowany ?? hahahahah <żarcik>
Tomek
Maniak forumowy

Pablodevil pisze:
Tomek325i pisze:

Tomek czyzbyś już przechodził te tematy że jestes taki zorientowany ?? hahahahah <żarcik>
Tego nie trzeba przechodzić żeby wiedzieć że tak jest :P
olka

Post autor: olka »

jeszcze gorsi są faceci którzy myślą że kupując "full wypasione auto" (czyt. wiejski tuning) myślą że wszystkie "blachary" są ich. Całe szczęście u nas nie ma takich facetów ;) (przynajmniej do tej pory nie zauważyłam) ;)
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

olka pisze:jeszcze gorsi są faceci którzy myślą że kupując "full wypasione auto" (czyt. wiejski tuning) myślą że wszystkie "blachary" są ich. Całe szczęście u nas nie ma takich facetów ;) (przynajmniej do tej pory nie zauważyłam) ;)
Też prawda :wink:
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

dave pisze:
olka pisze:jeszcze gorsi są faceci którzy myślą że kupując "full wypasione auto" (czyt. wiejski tuning) myślą że wszystkie "blachary" są ich. Całe szczęście u nas nie ma takich facetów ;) (przynajmniej do tej pory nie zauważyłam) ;)
Też prawda :wink:
Hehe :) Zgadzam się :D

Ja nie jestem tym typem :PP
Pablo

Post autor: Pablo »

Zgadzam sie jak kupiłem moją Bete to wszyscy lachali bo szpan bo na laski bo to bo tamto wkurzało mnie to niemożliwie ja kupuje auto które mi sie podoba i którym chce jezdzic a nie zeby szpanowac jak bym chciał szpanowac to sobie kupie golfa i obwiesze go milionem spojlerów a nie o to przecierz lotto
Awatar użytkownika
Judi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Judi »

Pablodevil pisze:
Zgadzam sie jak kupiłem moją Bete to wszyscy lachali bo szpan bo na laski bo to bo tamto wkurzało mnie to niemożliwie ja kupuje auto które mi sie podoba i którym chce jezdzic a nie zeby szpanowac jak bym chciał szpanowac to sobie kupie golfa i obwiesze go milionem spojlerów a nie o to przecierz lotto
taki jest niestety stereotyp właściciela BMW... :neutral: wszystkich wrzucają do jednego worka - nieważne czy ktoś kupuje BMW dla szpanu, czy z pasji do marki
motoryzacja-zainteresowanie nie tylko dla panow;)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ja tez kupilem cabrio z tego powodu ze zawsze chcialem i mi sie podoba a nie na laski :) THIS IS MY PASSION :D
Ficek

Post autor: Ficek »

adamwsb pisze:ja tez kupilem cabrio z tego powodu ze zawsze chcialem i mi sie podoba a nie na laski :) THIS IS MY PASSION :D
a laski to przy okazji :P
Beret

Post autor: Beret »

Dokładanie, My jesteśmy normalni nie będzie żadnych udziwnień .
Tomasz

Post autor: Tomasz »

A ja zawsze chciałem BMW. A Jak ją kupiłem to miałem laske no a teraz to już żone :razz:
ODPOWIEDZ