Tweety87 pisze:Eeee tam wporzo było k64 ma samochod przygotowany stricte do racingu , natomiast Twój woz jest do jazdy na codzien wiec mase pozostaw w spokoju a bedzie miodzio wogole to musze przyznac Krzyś ze Twoja beemka slicznie lezy na glebie
Tweety ma przygotowaną a i tak dostał 2 czy 3 razy od srebnej 2.5 (jeszcze zagazowanej ) ......ale i tak były najlepsze jaja jak niechciał uwierzyć ze to 2.5 bez vanosa, wmówił sobie ze 2.8 tak to jest jak sie słucha plotki od innych.....co poradzić ale tak było super , do 21.30 cały czas ganiali
jest duzo czynnikow zeby wygrac. Np mozna przyjechac na rezerwie albo na pelnym baku. Mozna miec zawalony bagaznik CA Mozna miec opony 235/.... zamiast 215 ktorymi nie da sie wystartowac. I mozna miec szpere ktora lapie na dwa kola Z kamilem tylko start przegrywalem a potem go doganialem Mial ten plus ze ma krotki dyfer i fajnie przyspiesza ze startu
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
przeciez nic mi niezrobilas wiec za co przepraszac
najgorsi sa słuzbisci i tzw. karjerowicze, a niestety coraz wiecej takich przyjmuja w te szereg,i kazdy jest czlowiekiem i po ludzku do niektorych sytuacji trzeba podchodzic, przynajmniej ja tak robie
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
bylo fajnie, chodzi o zabawe, wreszcie sie poznalismy Krzysiek, pora wyzucic z mojej siedzenia i takie tam ... jesli sa jakies konfrontacje to dodam tyle ze moja bez przeplywki jak narazie, zalewana paliwem niestrawionym, male problemy byly ale to nic , miejmy nadzieje ze nastepnym razem bedzie bez zgrzytow pozdrawiam bts od rtk
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B www.k64.pl BMW Performance