Spotkanie na XXX ;)

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

Tweety87 pisze:Eeee tam :razz: wporzo było :grin: k64 ma samochod przygotowany stricte do racingu , natomiast Twój woz jest do jazdy na codzien wiec mase pozostaw w spokoju a bedzie miodzio :wink: wogole to musze przyznac Krzyś ze Twoja beemka slicznie lezy na glebie :grin:
Tweety ma przygotowaną a i tak dostał 2 czy 3 razy od srebnej 2.5 (jeszcze zagazowanej :roll: ) ......ale i tak były najlepsze jaja jak niechciał uwierzyć ze to 2.5 bez vanosa, wmówił sobie ze 2.8 tak to jest jak sie słucha plotki od innych.....co poradzić :???: ale tak było super , do 21.30 cały czas ganiali :)
Ariel

Post autor: Ariel »

no własnie caly czas ganiali i to jest to!!, w niedziele to przyjezdza aut od groma i kazde z nich stoi :/ , BMW wczoraj pokazalo jak sie bawi :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

jest duzo czynnikow zeby wygrac. Np mozna przyjechac na rezerwie albo na pelnym baku. Mozna miec zawalony bagaznik CA ;) Mozna miec opony 235/.... zamiast 215 ktorymi nie da sie wystartowac. I mozna miec szpere ktora lapie na dwa kola ;) Z kamilem tylko start przegrywalem a potem go doganialem :) Mial ten plus ze ma krotki dyfer i fajnie przyspiesza ze startu
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

a dzisiaj bedzie coś na XXX ???
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

napewno bedzie ale do tego milard gapiow
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
olka

Post autor: olka »

Krzys pisze:napewno bedzie ale do tego milard gapiow
plus panowie policjanci :502: :627:
przemek

Post autor: przemek »

widzę ze imprezka sie udała
zawias

Post autor: zawias »

Olcia a co masz do Policji ? :mrgreen: zaraz Cie tu Gol pogoni
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

policja jak policja zalezy na jakiego sie trafi, jak normalny (tak jak ja) to luzik a jak sluzbista uuuu kiepska sprawa :(
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
olka

Post autor: olka »

uuu przepraszam pana policjanta ( :627: ) nie wiedziałam haha ale tam są sami służbiści
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

olka pisze:uuu przepraszam pana policjanta ( :627: ) nie wiedziałam haha ale tam są sami służbiści
Dużo ludzi nie wie :P

Ale teraz już po ptakach :PP
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

przeciez nic mi niezrobilas wiec za co przepraszac ;)
najgorsi sa słuzbisci i tzw. karjerowicze, a niestety coraz wiecej takich przyjmuja w te szereg,i kazdy jest czlowiekiem i po ludzku do niektorych sytuacji trzeba podchodzic, przynajmniej ja tak robie ;)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
przemek

Post autor: przemek »

Tomek325i pisze:
olka pisze:uuu przepraszam pana policjanta ( :627: ) nie wiedziałam haha ale tam są sami służbiści
Dużo ludzi nie wie :P

Ale teraz już po ptakach :PP
a tak długo trzymaliśmy to w tajemnicy :mrgreen: :mrgreen:
k64
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: k64 »

bylo fajnie, chodzi o zabawe, wreszcie sie poznalismy Krzysiek, pora wyzucic z mojej siedzenia i takie tam ... jesli sa jakies konfrontacje to dodam tyle ze moja bez przeplywki jak narazie, zalewana paliwem niestrawionym, male problemy byly ale to nic , miejmy nadzieje ze nastepnym razem bedzie bez zgrzytow :569: pozdrawiam bts od rtk :lol:
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia ;) / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B :)
www.k64.pl BMW Performance
Obrazek
ODPOWIEDZ