2 rocznica klubu :) 18 Pa¼dzniernik
ale ten czas szybko leci ja jestem jak najbardziej za zeby jechac na 3 dni ale to zalezy od wiekszosci osób ale takiej imprezki niemozna opuscic
No i ja bym był za wyjazdem do zakopca jak mówi DUERX jezeli wszyscy byli by chętni na zakopane to mugłbym podjąc sie załatwiania noclegu cena za dobe od os była by około 20 zł
No i ja bym był za wyjazdem do zakopca jak mówi DUERX jezeli wszyscy byli by chętni na zakopane to mugłbym podjąc sie załatwiania noclegu cena za dobe od os była by około 20 zł
no ok ale ja mysle ze niebede zył tylko za to co mi tam dadzą bo chyba bym umarł normalne jest zawsze to ze jak gdzies jedziesz to bierzesz więcej pieniędzy zeby isc do sklepu cos kupic zjesc a nie czekac na kij wie która godzine az dostane jesc od hotelowejTomek325i pisze:NO i dolicz do tego wyżywienie
A tu mamy za 38 z wyżywieniem
Właśnie że znajoma tam była i powiedziała że jest w C***a żarcia No wiadomo że czasami zamiast kolacji wolisz coś innego ale napewo się to opłaca niż ZakopaneFicek pisze:no ok ale ja mysle ze niebede zył tylko za to co mi tam dadzą bo chyba bym umarł normalne jest zawsze to ze jak gdzies jedziesz to bierzesz więcej pieniędzy zeby isc do sklepu cos kupic zjesc a nie czekac na kij wie która godzine az dostane jesc od hotelowejTomek325i pisze:NO i dolicz do tego wyżywienie
A tu mamy za 38 z wyżywieniem
Bo za 20zł masz nocleg w Zakopcu a min. te 40zł musisz wydać na żarcie
Ja dałem tylko propozycję Macie coś interesującego i lepszego od tego to dawać...
Jak dla mnie to ta propozycja przebija wszystkie
jeszcze nie wiem co bede robił ale chyba od 14.10 do 21.10 mnie nie bedzie bo bede na "nocy poślubnej" w Tunezji, Turcji albo gdzies indziej... wiec jak imprezka bedzie 16.10 to odpadam... ale jeżeli pod koniec pazdziernika to napewno sie zjawie z moją wtedy już żoną więc myślcie dobrze nad terminem... i żeby nie było tak jak z majówką Pozdro