2 rocznica klubu :) 18 Pa¼dzniernik

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
bociek

Post autor: bociek »

jak dla meni pomysl moze byc :D jak beda fundusze to pojade z przyjemnoscia :D a moze zrobic troceh wczeseij impreze 23-24 sierpien jest w toruniu :D tam mozna domki wynjacic :D ale ta propozycja wypoczytnku co Tomek dal to nie jest zał nawet powiem ze dobra :D
mariuszzk85

Post autor: mariuszzk85 »

Ja sie pisze jsli do tego czasu juz bnede mial swoja bunie a powinienem :)
Ficek

Post autor: Ficek »

ale ten czas szybko leci :567: ja jestem jak najbardziej za zeby jechac na 3 dni ale to zalezy od wiekszosci osób ale takiej imprezki niemozna opuscic :mrgreen:

No i ja bym był za wyjazdem do zakopca jak mówi DUERX jezeli wszyscy byli by chętni na zakopane to mugłbym podjąc sie załatwiania noclegu :) cena za dobe od os była by około 20 zł
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

NO i dolicz do tego wyżywienie :)

A tu mamy za 38 z wyżywieniem :)
DAREX

Post autor: DAREX »

Ja w Zakopcu w hotelu Boruta 75zł za noc ze śniadaniem i obiadokolacją ale hotel poezaj Wi-fi, fajne pokoje miękkie łóżka :mrgreen:
mlodociany

Post autor: mlodociany »

Ludzie, na 3dni to ja się na bank pisze :D
Ficek

Tomek325i pisze:NO i dolicz do tego wyżywienie :)

no ok ale ja mysle ze niebede zył tylko za to co mi tam dadzą bo chyba bym umarł normalne jest zawsze to ze jak gdzies jedziesz to bierzesz więcej pieniędzy zeby isc do sklepu cos kupic zjesc a nie czekac na kij wie która godzine az dostane jesc od hotelowej :/
Tomek
Maniak forumowy

Ficek pisze:
Tomek325i pisze:NO i dolicz do tego wyżywienie :)

no ok ale ja mysle ze niebede zył tylko za to co mi tam dadzą bo chyba bym umarł normalne jest zawsze to ze jak gdzies jedziesz to bierzesz więcej pieniędzy zeby isc do sklepu cos kupic zjesc a nie czekac na kij wie która godzine az dostane jesc od hotelowej :/
Właśnie że znajoma tam była i powiedziała że jest w C***a żarcia :) No wiadomo że czasami zamiast kolacji wolisz coś innego ale napewo się to opłaca niż Zakopane :)
Bo za 20zł masz nocleg w Zakopcu a min. te 40zł musisz wydać na żarcie :D
Ja dałem tylko propozycję :) Macie coś interesującego i lepszego od tego to dawać...

Jak dla mnie to ta propozycja przebija wszystkie :)
Ficek

jadąc na weekend niema co liczyc na darmoche a 20 zł w te czy we wte to niema róznycy
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

:569: :569: :569: :569: jeszcze nie wiem co bede robił ale chyba od 14.10 do 21.10 mnie nie bedzie bo bede na "nocy poślubnej" w Tunezji, Turcji albo gdzies indziej... wiec jak imprezka bedzie 16.10 to odpadam... ale jeżeli pod koniec pazdziernika to napewno sie zjawie z moją wtedy już żoną :D więc myślcie dobrze nad terminem... i żeby nie było tak jak z majówką :P Pozdro :) :razz: :569: :569: :569: :569:
Obrazek
olka

Post autor: olka »

jak w październiku to ja odpadam no i siłą rzeczy Krzyś też
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

olka pisze:jak w październiku to ja odpadam no i siłą rzeczy Krzyś też
dlaczemu ??
Obrazek
olka

Post autor: olka »

franz3xxi pisze:
olka pisze:jak w październiku to ja odpadam no i siłą rzeczy Krzyś też
dlaczemu ??
będę mieć szkołe w weekendy
DAREX

Post autor: DAREX »

No trudno, Krzyś będzie musiał sam bawić sie dobrze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Ta data napisana w temacie to nie jest data imprezy :)

Co do sytułacji Olki i Krzysia no to cóż ja więcej mogę wam powiedzieć :D Krzysiu zabalujemy :D A Olka do książek :D :lol: (ale ja jestem wredny :PP)
ODPOWIEDZ