Dni Jastrzębia 21.06.08
co ty przemek wogule gadasz Q!!Q!!!!!!!!!!!! ty jestes powazny ????????ja sie zgadzam z cala reszta kolebka i devro maja racje !!!!!!!!! niech przyjedzie jak najwiecej osob i rozne kluby bo w 13autek to tak jak juz kriso napisal mozna sie zebrac pod biedronka i patrzec jak 1 osoba pali lacka a nie przy 15*000ludzi !!!!! devro jesli mozesz zbieraj ekipe zgrana i wpadajcie wszystkie szczegoly takie jak miejsce i godzina znajdziesz na 1stronie. wiadomo czym wiecej autek tym wiecej znajdzie sie palaczy
[ Dodano: Wto Cze 03, 2008 2:51 pm ]
zawias rozumiem cie ale palic moga po 3autka potem znow 3a nie wszyscy na raz a ja sie modle zeby chociaz bylo ze 2 palaczy bo wiadomo niekazdy bedzie palil bo niekazdego na to stac
[ Dodano: Wto Cze 03, 2008 2:51 pm ]
zawias rozumiem cie ale palic moga po 3autka potem znow 3a nie wszyscy na raz a ja sie modle zeby chociaz bylo ze 2 palaczy bo wiadomo niekazdy bedzie palil bo niekazdego na to stac
no to zbierajcie se ludzi na pokaz , ja w takim razie nie jadeFicek pisze:co ty przemek wogule gadasz Q!!Q!!!!!!!!!!!! ty jestes powazny ????????ja sie zgadzam z cala reszta kolebka i devro maja racje !!!!!!!!! niech przyjedzie jak najwiecej osob i rozne kluby bo w 13autek to tak jak juz kriso napisal mozna sie zebrac pod biedronka i patrzec jak 1 osoba pali lacka a nie przy 15*000ludzi !!!!! devro jesli mozesz zbieraj ekipe zgrana i wpadajcie wszystkie szczegoly takie jak miejsce i godzina znajdziesz na 1stronie. wiadomo czym wiecej autek tym wiecej znajdzie sie palaczy
Właśnie adminowi z bmw-e30.pl chciałem posłać linka naszego forum, ale jak zobaczy jak się "żremy" na tym forum to nie widze żadnych rewelacji. Ficek my to organizujemy i my podejmujemy decyzje. Może jakieś zdanie o tym ma nasze "szefostwo" Prosze moderatora o usunięcie nie potrzebnych tektów. Zawias szkoda, że nie przyjedziesz. Jedno auto mniej
Ostatnio zmieniony 2008-06-03, 14:34 przez mlodociany, łącznie zmieniany 1 raz.
zawias bardzo dobrze Cie rozumie i wiem ze Ty z vabikami nie od dzis obcujesz i wiesz jacy sa ludzie na zlotach, ale z drugiej strony to nie jest zlot typowy do palenia gumy itd. tylko zaprezentowania BMW w jak najleprzym świetle i mysle ze Ci co chca przyjechac na taka parade ustosunkowuja sie do zalecen BTS i tylko wybrane przez BTS samochody beda mogly zrobic jakis pokaz i nalezy pamietac ze POKAZ to nie zawsze znaczy typowe palenie gumy bo nie kazdy chce takie widowisko ogladac ale to juz inna sprawa
P.S. oczywiscie ze ze mna bedzie kilka samochodow
P.S.2 jesli kogos uraziles swoja opinia na temat parady, to z calego serca przepraszam, wyrazilem tylko swoje zdanie na ten temat, bo mysle ze wlasnie po to jest forum
pozdr.
P.S.2 jesli kogos uraziles swoja opinia na temat parady, to z calego serca przepraszam, wyrazilem tylko swoje zdanie na ten temat, bo mysle ze wlasnie po to jest forum
pozdr.
Jesli niepojeda inne kluby ,,Czyli bawarki,, To ja odpadam bo mieszkam w j-biu i w 13 autek by mnie smiechcem zabili sorka jak kogos urazilem ale to moja opinia wlasnadevro pisze:zawias bardzo dobrze Cie rozumie i wiem ze Ty z vabikami nie od dzis obcujesz i wiesz jacy sa ludzie na zlotach, ale z drugiej strony to nie jest zlot typowy do palenia gumy itd. tylko zaprezentowania BMW w jak najleprzym świetle i mysle ze Ci co chca przyjechac na taka parade ustosunkowuja sie do zalecen BTS i tylko wybrane przez BTS samochody beda mogly zrobic jakis pokaz i nalezy pamietac ze POKAZ to nie zawsze znaczy typowe palenie gumy bo nie kazdy chce takie widowisko ogladac ale to juz inna sprawa
pozdr.
niegadajcie juz bez sensu impreze organizuje BTS jest to prezentacja klubu BMW TEAM SLASK jezeli przyjadą ludzie z innych klubów to przeciez oni będą nas reprezętowac przeciez niejestesmy wrogami Zapraszamy wszystkich oczywiscie na miejscu uzgodnimy kto bedzie palił itp a cały pokaz niepolega na paleniu !!!!!! duzo osób ma Car Audio sam widok bardzo orginalnie zrobionego samochodu jest juz widowiskiem dla ludzi.
Ostatnio zmieniony 2008-06-03, 16:05 przez Ficek, łącznie zmieniany 1 raz.
dzwonił do mnie ficek i mnie jednak namówił , ja i gol oraz swobi bedziemy ( Swobi niedaj sie prosić , niemoze braknac Twojej Niuni ... ) wezme jeszcze 2x 36
czyli wbijamy w 4 auta albo i wiecej , zaraz dam cynk na vabiku moze od nich tez ktos smignie w koncu zlot daleko nie jest
ja bede jechal wczesniej poniewaz bede chcial pomoc fickowi w doganiu wszystkich spraw organizacyjnych , to tyle odemnie.
czyli wbijamy w 4 auta albo i wiecej , zaraz dam cynk na vabiku moze od nich tez ktos smignie w koncu zlot daleko nie jest
ja bede jechal wczesniej poniewaz bede chcial pomoc fickowi w doganiu wszystkich spraw organizacyjnych , to tyle odemnie.
po raz pierwszy sie zgadzam z zawiasem nie ma co marudzić kto może niech się zjawi bo z bts -u to więcej jak 10-15 autek nie zbierzemy bo zawsze komuś coś wypadnie ale od czego są przyjaciele klubu .a do pokazu wybierzemy kilka najmocniejszych beemek z dobrymi kierowcami żeby nie było siary a przejazd kolumny się ustawi na miejscu z jakimiś kabrio na czele i dziewczynami trzymającymi flagi czy cos takiego .
ja popieram jedno "niech przyjezdza kazdy kto moze"
BTS jest organizatorem a kluby BMW sie maja przyjaznic, a nie lac jak dymiarze z klubow pilkarskich
trzeba pokazac ze jest nas duzo i potrafimy sie bardzo fajnie bawic i jako wlasciciele BMW niejestesmy az tacy zli
jesli bedzie planowany jakis przejazd/parada to ja proponuje kolumne ustawic modelami
np. tak jak Tomek napisal na czele pojedzie cabrio a w nim jakies dziewczyny z flaga klubowa za tym reszta cabrio E36 E30
nastepnie E36 coupe E36 sedany E30 rozdzielajac na cabrio i model coupe sedany kombi itd itd
taka kolumna moze byc ciekawa ale jak bedzie zrobione to juz decyzja do organizatorow nalezy
BTS jest organizatorem a kluby BMW sie maja przyjaznic, a nie lac jak dymiarze z klubow pilkarskich
trzeba pokazac ze jest nas duzo i potrafimy sie bardzo fajnie bawic i jako wlasciciele BMW niejestesmy az tacy zli
jesli bedzie planowany jakis przejazd/parada to ja proponuje kolumne ustawic modelami
np. tak jak Tomek napisal na czele pojedzie cabrio a w nim jakies dziewczyny z flaga klubowa za tym reszta cabrio E36 E30
nastepnie E36 coupe E36 sedany E30 rozdzielajac na cabrio i model coupe sedany kombi itd itd
taka kolumna moze byc ciekawa ale jak bedzie zrobione to juz decyzja do organizatorow nalezy