Spot bez aut :)...

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Daro a czy ja powiedzialem ze na wsi jest
Anonymous

Post autor: Anonymous »

no wlasnie nie przeklinac!!!! a jak juz ktos musi to jakies *gwiazdki* prosze :D

Daro i nie tylko Ty mieszkasz na wsi... na wsi jest FAJNIE!!! mi sie podoba... ale koniec tego tematu bo zaraz beda bojki na forum :D hahahaha
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Kasuje ostatnie posty bo nie byly na miejscu!!!!!

Dodane po 7 minutach:

a co do wsi to wole na wsi bo jest spokoj niz w miescie gdzie nawet ruszyc sie nie idzie i wszystko drogie!. Przeprowadzamy sie do Dara :D tam na przeciwko sa pola to idzie wybudowac domek hehehe....
Tomek
Maniak forumowy

Mi sie tez podoba bo przynajmniej mi autobusy nie jezdza pod domem i caly dzien i noc byl ryk! A najgorsze jest jak z knajpek wychodza ludzie wypici i rycza na caly glos :/ masakra...
Anonymous

hahahha to fajnie masz... ja mieszkam sobie na odludziu i jest spokuj... :D no moze czasem slychac "glosy" z dzialek :D :P
Tomek
Maniak forumowy

powiem ci ze idzie sie przyzwyczaic ale na poczatku to byla masakra! busy caly czas jezdzily (teraz juz nie bo reontuja pl.wolnosci) a teraz cisz i spokoj ale tylko czasami jak jest pogoda do dupy bo lludzie po miescie nie chodza
Anonymous

hhahaa to ja mam znowu na odwrot... jak jest fajna pogoda to sie dra :D a jak do dupy to jest spokuj... i z tego sie bardzo ciesze :)
adamwsb

nie gadaj o pogodzie bo widzisz co sie to porobilo na tym dworze :/
Tomek
Maniak forumowy

Dobra wracamy do tematu...
Tak wiec kto by byl chetny na taki spocik?? POszukajcie jakiegos PUB'a fajnego i mozemy wbijac...
adamwsb

oka poszuka sie :)
Anonymous

no jak bedzie czas i $ to ja sie tez pisze... :P tylko kto zna jakis PUB??? dobry pub miedzy rybnikiem a olza??
adamwsb

w Pszowie jest lIDO, PYSIA, "U PAWlA", PUB KRECIK :)
Anonymous

jak to sa fajne puby to jo i Ania my som zolte lodzie podwodne... a lido to je to samo co krecik... :P a i jest jeszcze jeden pub... "cymynt" obok bloku mojej :P
adamwsb

hahahhahahh..... to moze PIZZERIA PRIMA ?? :D piwo tez tam jest :D:D:D
Tomek
Maniak forumowy

No te nazwy mocie zajefajne!! Hehe...A czy ja wiem czy pizzeria sie nadaje?? Chyba ze jestescie glodni. To moze byc ale jak nie to po co mom tam isc jak yno byda czul zapach pizzy a siedza przi piwie... :)
ODPOWIEDZ