Relacja 11.III.2007r. -> Żory/Gwaruś...
Tzn to jest tak, ze na Nowinach (na Chabrowej) mieszkalem przez prawie 20 lat, ale teraz swiezo przed weselem przeprowadzilem sie na ul. Chwalowicka (bloki niedaleko 'kamyczka' - jadac w strone Chwalowic od Rybnika) Masz moze jakies foty od tej E30-stki 325?Tomek325i pisze:A ty Siwy na Nowinach masz mieszkanko : Co tak sie wyprowadziles jesli moge spytac :
A na nastepnym spotkaniu moze bedzie Szymon z Pszczyny ma e30 325i Cabrio
Filmik skompresowany zajmuje 150MB, jakosc dobra, zostal wrzucony na www.wrzuta.pl czekam na akceptacje i jak tylko dostane wkleje link.Jeztom pisze: Filmik juz jest zrobiony, pociety, posklejany i podklad muzyczny tez jest. I tu mam problem Filmik zajmuje 3,3GB, musze go zkompresowac dosyc porzadnie bez znacznej utraty jakosci
Jakby ktos chcial wersje nie skompresowana to mam na DVD, zajmuje 3,3GB, plytke mozna odbierac(po wczesniejszym uprzedzeniu mnie) u mnie w pracy, adres:
44-240 zory
Sklep komputerowy logo.com
Kosciuszki 1 (zaraz przy rynku, obok kina)
tel 032 4347574
GG: 3510294
W sklepie tylko ja siedze, wiec napewno do mnie traficie
Ale nejpierw zobaczcie filmik z neta, jak wam sie spodoba to przybywajcie, jak nie(bo moze byc kicha) to nadarmo jechac przynajmniej nie bedziecie... pozdrawiam
Jeztom pisze:Filmik skompresowany zajmuje 150MB, jakosc dobra, zostal wrzucony na www.wrzuta.pl czekam na akceptacje i jak tylko dostane wkleje link.Jeztom pisze: Filmik juz jest zrobiony, pociety, posklejany i podklad muzyczny tez jest. I tu mam problem Filmik zajmuje 3,3GB, musze go zkompresowac dosyc porzadnie bez znacznej utraty jakosci
Jakby ktos chcial wersje nie skompresowana to mam na DVD, zajmuje 3,3GB, plytke mozna odbierac(po wczesniejszym uprzedzeniu mnie) u mnie w pracy, adres:
44-240 zory
Sklep komputerowy logo.com
Kosciuszki 1 (zaraz przy rynku, obok kina)
tel 032 4347574
GG: 3510294
W sklepie tylko ja siedze, wiec napewno do mnie traficie
Ale nejpierw zobaczcie filmik z neta, jak wam sie spodoba to przybywajcie, jak nie(bo moze byc kicha) to nadarmo jechac przynajmniej nie bedziecie... pozdrawiam
Tak czy siak jutro jestem u Ciebie bo niebede ssal 150 mega, szybciej bedzie podjechac
Pozdrawiam devro.
A wiec z przyczyn nie ode mnie zaleznych wczoraj filmik sie nie ukazal. Okazalo sie ze wrzuta.pl dala Ciala.
Dzisiaj (w tej chwili) wrzucam na video.google.com . Oni obsluguja pliki 150mg, tego nie da sie zgrac, tylko bedzie mozna ogladac Zostalo jakies 2h do konca uploadu.
jezeli ktos jest pewien ze chce zanim obejrzy na necie, to mozna sie zglaszac, zapraszam
PS: Filmik wydam gratis po dokonaniu zakupow na minimum 200zl
PS2: zartuje
Dzisiaj (w tej chwili) wrzucam na video.google.com . Oni obsluguja pliki 150mg, tego nie da sie zgrac, tylko bedzie mozna ogladac Zostalo jakies 2h do konca uploadu.
jezeli ktos jest pewien ze chce zanim obejrzy na necie, to mozna sie zglaszac, zapraszam
PS: Filmik wydam gratis po dokonaniu zakupow na minimum 200zl
PS2: zartuje
Filmik ze spotkania w zorach
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 11.03.2007
Dzieki chlopaki za taki dlugi filmik
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 11.03.2007
Dzieki chlopaki za taki dlugi filmik
Relacja 11.III.2007r. -> zory/Gwarus...
Dzeki Jeztom za nakrecenie i zrobienie swietnego filmiku ze zlotu jest swietny!!! Pozdro