Relacja 11.III.2007r. -> Żory/Gwaruś...

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

A ty Siwy na Nowinach masz mieszkanko :?: Co tak sie wyprowadziles jesli moge spytac :?:
A na nastepnym spotkaniu moze bedzie Szymon z Pszczyny ma e30 325i Cabrio :)
siwyE30

Post autor: siwyE30 »

Tomek325i pisze:A ty Siwy na Nowinach masz mieszkanko :?: Co tak sie wyprowadziles jesli moge spytac :?:
A na nastepnym spotkaniu moze bedzie Szymon z Pszczyny ma e30 325i Cabrio :)
Tzn to jest tak, ze na Nowinach (na Chabrowej) mieszkalem przez prawie 20 lat, ale teraz swiezo przed weselem przeprowadzilem sie na ul. Chwalowicka (bloki niedaleko 'kamyczka' - jadac w strone Chwalowic od Rybnika) Masz moze jakies foty od tej E30-stki 325?
pp100

Post autor: pp100 »

Szkoda ze Ciebie nie bylo e30 by mialy wieksza reprezentacje, ale poprawimy to nastepnym razem co?[/quote]
niop ja tez bende kwadratem e 30stki sa piekne :P :twisted: :twisted: :roll: [/url]
Tomek
Maniak forumowy

Fotki nie mam ale poprosze :)
AAAAA... Chwalowicka... :) hehe... Tam na tym zakrecie gdzie jest salon jest taki ogrodek letniskowy browara leja... Czyli na weselicho pod kosciolem tez same BMW beda staly... Ale cie ten szlaban wykosztuje... ;)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

hahahahha
Obrazek
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

siwyE30 pisze:Gdzie Ty mieszkasz KOlEBKA to, ze w Rybniku to wiem, ale jak moglbys dokladniej...?
Mieszkam na zadupiach za Chabrowa :wink:
siwyE30 pisze:przed weselem

Pochwal sie kiedy go masz i gdzie ?? :) no i gratulacje
wojtek_E36

Post autor: wojtek_E36 »

Noo musze przyznac ze bardzo konkretnie wygladaja te klubowe spotkania, jak juz bede posiadaczem BMW to z pewnoscia zagoszcze bo mam calkiem niedaleko :)
Jeztom

Post autor: Jeztom »

Jeztom pisze: Filmik juz jest zrobiony, pociety, posklejany i podklad muzyczny tez jest. I tu mam problem :/ Filmik zajmuje 3,3GB, musze go zkompresowac dosyc porzadnie bez znacznej utraty jakosci
Filmik skompresowany zajmuje 150MB, jakosc dobra, zostal wrzucony na www.wrzuta.pl czekam na akceptacje i jak tylko dostane wkleje link.

Jakby ktos chcial wersje nie skompresowana to mam na DVD, zajmuje 3,3GB, plytke mozna odbierac(po wczesniejszym uprzedzeniu mnie) u mnie w pracy, adres:
44-240 zory
Sklep komputerowy logo.com
Kosciuszki 1 (zaraz przy rynku, obok kina)
tel 032 4347574
GG: 3510294

W sklepie tylko ja siedze, wiec napewno do mnie traficie :)

Ale nejpierw zobaczcie filmik z neta, jak wam sie spodoba to przybywajcie, jak nie(bo moze byc kicha) to nadarmo jechac przynajmniej nie bedziecie... pozdrawiam
devro

Post autor: devro »

Jeztom pisze:
Jeztom pisze: Filmik juz jest zrobiony, pociety, posklejany i podklad muzyczny tez jest. I tu mam problem :/ Filmik zajmuje 3,3GB, musze go zkompresowac dosyc porzadnie bez znacznej utraty jakosci
Filmik skompresowany zajmuje 150MB, jakosc dobra, zostal wrzucony na www.wrzuta.pl czekam na akceptacje i jak tylko dostane wkleje link.

Jakby ktos chcial wersje nie skompresowana to mam na DVD, zajmuje 3,3GB, plytke mozna odbierac(po wczesniejszym uprzedzeniu mnie) u mnie w pracy, adres:
44-240 zory
Sklep komputerowy logo.com
Kosciuszki 1 (zaraz przy rynku, obok kina)
tel 032 4347574
GG: 3510294

W sklepie tylko ja siedze, wiec napewno do mnie traficie :)

Ale nejpierw zobaczcie filmik z neta, jak wam sie spodoba to przybywajcie, jak nie(bo moze byc kicha) to nadarmo jechac przynajmniej nie bedziecie... pozdrawiam

Tak czy siak jutro jestem u Ciebie :) bo niebede ssal 150 mega, szybciej bedzie podjechac :)

Pozdrawiam devro.
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

ja zassam najwyzej po
Obrazek
Jeztom

A wiec z przyczyn nie ode mnie zaleznych wczoraj filmik sie nie ukazal. Okazalo sie ze wrzuta.pl dala Ciala.
Dzisiaj (w tej chwili) wrzucam na video.google.com . Oni obsluguja pliki 150mg, tego nie da sie zgrac, tylko bedzie mozna ogladac :) Zostalo jakies 2h do konca uploadu.
jezeli ktos jest pewien ze chce zanim obejrzy na necie, to mozna sie zglaszac, zapraszam :)

PS: Filmik wydam gratis po dokonaniu zakupow na minimum 200zl :lol: :twisted:

PS2: zartuje :wink:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

hahhaha
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Filmik ze spotkania w zorach

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 11.03.2007

Dzieki chlopaki za taki dlugi filmik :D
Kriso

Relacja 11.III.2007r. -> zory/Gwarus...

Post autor: Kriso »

Dzeki Jeztom za nakrecenie i zrobienie swietnego filmiku ze zlotu jest swietny!!! Pozdro :D
Jeztom

:oops: to moj pierwszy filmik, "wprawiam sie w boju" dopiero nastepne beda lepsze, nie opanowalem jeszcze oprogramowania do obrobki video, dlatego nie ma np d
ODPOWIEDZ