Mam pytanie wiecie moze jak wymienic z tyłu głosniki w sedanie?? Jakie mam tam załozyc dystanse ?? Be te oryginalne to raczej nie da sie ich rozebrac i włozyc tam głosnika innego:/
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:10 przez idzi, łącznie zmieniany 1 raz.
czyli tył zostawic w spokoju?? Oryginał niech gra?? a do przodu jaka propozycja?? Panele przerobic?? Czy tyllko w nogi ?? chodzi o to zeby grało dosyc mocnym basem
zeby grało dosc mocnym basem to zrób zabudowe bagaznika albo wstaw tam jakąs tube albo cos w tym stylu bo z drzwi alni z tylnej półki nigdy niebedziesz miał mocnego basu a szkoda niszczyc boczków od drzwi zeby wstawiac tam jakies daremne głosniki które ci i tak basu niedadzą takiego jaki chcesz
w bagazniku mam tube ale troche słaba mi sie wydaje no bo za mała cene:/ a wzamka mam z magnata ultra 2000... i własnie musiałbym wymienic te głosniki w nogach bo wymiękaja trocheee....
głosnikow z tyłu sie nie montuje bo ... nie bede pisał chyba wiadomo dlaczego jak masz jakis kuferek z tyłu to najlepiej wyciagnij tylnie głosniki z połki.
Co do przedniej chceny i to co chesz osiagnac czyli mocny bas to napewno musza byc panele z mdfu no i oczywiscie konkretni zestawik no i odpowiedni zestaw
głosniki juz wywaliłem te tylnie mam tube i wzmaka aa te panele to bym musiał dac komus zeby mi to zrobił bo sam hmmm raczej bym je tylko popsuł a tube mam taka http://allegro.pl/item378110085_dwie_tu ... _cena.html nawet daje rady. Ale bez tych tylnych głosnikow o wiele lepiej :D:D:D:D:D
to wiadomo ze lepiejj bez nich Najpierw trzeba kupic glosniki 16cm, pozniej zrobic panele pod glosniki a pozniej wycinac dziure w tapicerce w drzwiach. No i podlaczyc
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
pod samo radio to az bombowego efektu nie bedzie, ale mozesz kupic mocniejsze i dokupic kiedys wzmacniacz. Ja to robilem sam i bylo ok 20godz samej roboty. Zalezy ile chcesz wydac na glosniki i czego oczekujesz.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE