[E38] Moje malutkie e38 740i

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
DAREX

Post autor: DAREX »

Dopiero zauważyłem dlaczego Ci ten biały kierunek tak pasuje do lampy ;)
Swobi

Post autor: Swobi »

DAREX pisze:Dopiero zauważyłem dlaczego Ci ten biały kierunek tak pasuje do lampy ;)
Miałem Ci to nawet pisać ale nie chciałem już rozdrapywać tematu.Każdy ma swoje gusta.Jednak powiem Ci że gdybym miał czarny środek również bym się nad pomarańczowymi zastanowił :mrgreen:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Swobi jeszcze caly piatek i sobota wiec moze zdarzysz zalatwic temat szyb ;)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
bociek

Post autor: bociek »

za stroboskopy w tych kolorkach sie kochana policja czepia :/
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

bociek a gadasz tam takie rzeczy, kogo sie czepiaja :?: :mrgreen:
jak mrugniesz policji to wiadomo ale jak Ci niedzialaja to nic Ci niezrobia, a zawsze mozna je zamontowac tak zeby niebylo ich zabardzo widac :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
przemek

Post autor: przemek »

jeśli nie będziesz nimi świecił przez policja to Ci nic nie zrobią
bociek

Post autor: bociek »

heeh nei che mi sei mandatu skanowac :D czepili sie nas jak satlimy na lotniksu :D lepiej kupic zwykle stroboskopy biale :D i tak na trasie jak sie je wieczorkiem wlaczy to zejzdzaja wszsycy :D
Beret

Post autor: Beret »

Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana :mrgreen:
pisarek

Post autor: pisarek »

wkoncu obejzalem sesyjka wporza ja musze sie tez zmusic i fotki wystawic no ale coz wciaz nie zainwestowalem w cyfrowke:)wpadaj na bronka
Swobi

pisarek pisze:wkoncu obejzalem sesyjka wporza ja musze sie tez zmusic i fotki wystawic no ale coz wciaz nie zainwestowalem w cyfrowke:)wpadaj na bronka
Musimy się zmobilizować i coś popstrykać razem.Tylko jak, jak pierwsze co robimy to browar??hehe
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Swobi niesamowita jest ta Twoja 7er mialem okazje byc wiezionym i chyle czola naprawde. Moim zdaniem 18" gina w takim duzym aucie, moze pomyslisz nad 19"? :mrgreen:
Swobi

Matevsz pisze:Swobi niesamowita jest ta Twoja 7er mialem okazje byc wiezionym i chyle czola naprawde. Moim zdaniem 18" gina w takim duzym aucie, moze pomyslisz nad 19"? :mrgreen:
No proszę, mój klient z Vabika się pojawił.Dzięki za opinie.Co do 19" poczytaj kilka stron wcześniej.

[ Dodano: Pon Cze 23, 2008 10:47 pm ]
W niedziele w Chorzowie moje autko dostało za dobre sprawowanie prezencik :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
darcyn
Zaawansowany forumowicz

Post autor: darcyn »

niby nic a efekt piorunujacy
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

niby nic ale dla oka przyjemnosc :)
Obrazek

DAREX

Post autor: DAREX »

O to nowe tarcze i klocki u Swobiego w 7er :)

Obrazek

Pochwal się od kogo je masz :PPPPPPP
ODPOWIEDZ