DAREX pisze:Dopiero zauważyłem dlaczego Ci ten biały kierunek tak pasuje do lampy
Miałem Ci to nawet pisać ale nie chciałem już rozdrapywać tematu.Każdy ma swoje gusta.Jednak powiem Ci że gdybym miał czarny środek również bym się nad pomarańczowymi zastanowił
bociek a gadasz tam takie rzeczy, kogo sie czepiaja :
jak mrugniesz policji to wiadomo ale jak Ci niedzialaja to nic Ci niezrobia, a zawsze mozna je zamontowac tak zeby niebylo ich zabardzo widac
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
heeh nei che mi sei mandatu skanowac czepili sie nas jak satlimy na lotniksu lepiej kupic zwykle stroboskopy biale i tak na trasie jak sie je wieczorkiem wlaczy to zejzdzaja wszsycy
pisarek pisze:wkoncu obejzalem sesyjka wporza ja musze sie tez zmusic i fotki wystawic no ale coz wciaz nie zainwestowalem w cyfrowke:)wpadaj na bronka
Musimy się zmobilizować i coś popstrykać razem.Tylko jak, jak pierwsze co robimy to browar??hehe
Swobi niesamowita jest ta Twoja 7er mialem okazje byc wiezionym i chyle czola naprawde. Moim zdaniem 18" gina w takim duzym aucie, moze pomyslisz nad 19"?
Matevsz pisze:Swobi niesamowita jest ta Twoja 7er mialem okazje byc wiezionym i chyle czola naprawde. Moim zdaniem 18" gina w takim duzym aucie, moze pomyslisz nad 19"?
No proszę, mój klient z Vabika się pojawił.Dzięki za opinie.Co do 19" poczytaj kilka stron wcześniej.
[ Dodano: Pon Cze 23, 2008 10:47 pm ]
W niedziele w Chorzowie moje autko dostało za dobre sprawowanie prezencik