a byłem juz dzisiaj na stadionie i spotkałem jeszcze raz organizatorke i mówiła ze było super ze niewiw co powiedziec z wrazenia wiadomo niektórzy takich rzeczy niewidzą tak często jak my
jakiegos jednego typa opinia nic nieznaczy w stosunku to tego ze ludzia sie podobalo bo klaskali, a sama organizatorka jest zachwycona z tego co mowi Ficek nastepnym razem bedzie trzeba zalatwic wiecej miejsca i cos jeszcze zebysmy niebyli rozpoznawani i traktowani tylko i wylacznie jako palacze kapci
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Był wypas totalny. Ficek teraz jak będziemy wiedzieć że będą jakieś imprezy w J-biu i okolicach to też robimy pokazy. A ogólnie to wypas był i nie ma co gadać. A ten koleś to pewnie dzieć z silnikiem 1.8/1.6 + gaz i żal mu tyłem ściska
ja juz wiem gdzie to napisali. Napisal to pewnie zazdrosny, pusty i zenujacy burak. Ktory jezdzi maluchem i nie moze popalic gumy i zabawia sie z pusta gumowa lalka z bialymi plastikowymi wlosami. Inaczej by nie znal takich okreslen.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE