[E36] MartinBMW E36 318 sedan
zmiany będą -niestety pojawiły sie drobne komplikacje -czyt. inne wydatki ale
co sie odwlecze to nieuciecze :razz:na pierwszy plan wymiana napinacza rozrządu, pasek,
rolka ,wałek krzywki zaworów i popychacze-częsci już są na zdjęciach niewidać ale zaczął klekotać jak diesel i niemoge dłużej słuchać tego odgłosu
sprężynki ,światła tył,halogeny -nadal w planach troszke musze poczekać na przypływ kasiurki pozdroofki dla wszytkich
[ Dodano: Czw Lip 10, 2008 10:09 pm ]
Taki mały drobiazg pod nogi
co sie odwlecze to nieuciecze :razz:na pierwszy plan wymiana napinacza rozrządu, pasek,
rolka ,wałek krzywki zaworów i popychacze-częsci już są na zdjęciach niewidać ale zaczął klekotać jak diesel i niemoge dłużej słuchać tego odgłosu
sprężynki ,światła tył,halogeny -nadal w planach troszke musze poczekać na przypływ kasiurki pozdroofki dla wszytkich
[ Dodano: Czw Lip 10, 2008 10:09 pm ]
Taki mały drobiazg pod nogi
w czwartek odebrałem bunie od mechanika i jest o niebo lepiej bo już nieklekleklekoce jak
bocian czy diesel tylko cichutko pracuje a słychać tylko piękny pomruk Supersprinta niemoglem sie nacieszyć jazdą hehe choć to tylko 1.8
i wróciły chyba jakieś koniki wcześniej też sie dobrze zbierała jak na taką pojemność
ale teraz jest bez porównania
a dziś kończe konserwacje podwozia -coprawda do zimy daleko ale będzie można śmigać
bez obaw o sól, wode i inne takie
a dywaniki polecam dobrze przylegają i nieprzesówają sie razem z nogami
bocian czy diesel tylko cichutko pracuje a słychać tylko piękny pomruk Supersprinta niemoglem sie nacieszyć jazdą hehe choć to tylko 1.8
i wróciły chyba jakieś koniki wcześniej też sie dobrze zbierała jak na taką pojemność
ale teraz jest bez porównania
a dziś kończe konserwacje podwozia -coprawda do zimy daleko ale będzie można śmigać
bez obaw o sól, wode i inne takie
a dywaniki polecam dobrze przylegają i nieprzesówają sie razem z nogami
kris85 napisał/a:
Ile dałeś za dywaniki
100pln - były jeszcze z logiem alpina-za tą kaske naprawde godne polecenia
mój temat trochę pajęczynami obrasta więc napisze co zostało zmienione ;
lampy tył (już niema tych całych czarnych-zdecydowanie lepiej się komponują-niestety jeszcze nie M3 ale..... )
wymiana oświetlenia wnętrza oraz podświetlenie tablicy
nadal szukam sprężynek ale te firmy jakoś do mnie nieprzemawiają i ciężko znaleźć coś dobrego-jeżeli ktoś ma jakieś godne polecenia czekam na linki na PW -Z góry dziękuje
fotki niestety dopiero jak zrobie jakąś sesyjke-ale to już niedługo pozdroofki dla wszystkich
Ile dałeś za dywaniki
100pln - były jeszcze z logiem alpina-za tą kaske naprawde godne polecenia
mój temat trochę pajęczynami obrasta więc napisze co zostało zmienione ;
lampy tył (już niema tych całych czarnych-zdecydowanie lepiej się komponują-niestety jeszcze nie M3 ale..... )
wymiana oświetlenia wnętrza oraz podświetlenie tablicy
nadal szukam sprężynek ale te firmy jakoś do mnie nieprzemawiają i ciężko znaleźć coś dobrego-jeżeli ktoś ma jakieś godne polecenia czekam na linki na PW -Z góry dziękuje
fotki niestety dopiero jak zrobie jakąś sesyjke-ale to już niedługo pozdroofki dla wszystkich
- tomash
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Jeśli chodzi o sprężyny to mogę polecić Eibach Pro Kit ( http://a.gery.pl/show_item.php?item=451290969 ). Mam taki zestaw u siebie i mogę śmiało polecić
tomash napisał/a:
Jeśli chodzi o sprężyny to mogę polecić Eibach Pro Kit ( http://a.gery.pl/show_item.php?item=451290969 ). Mam taki zestaw u siebie i mogę śmiało polecić
dzięx za porade-jesteś drugą osobą która je poleca(Eibach) będę szukał
myślałem też o H&R i słyszałem też że są jeszcze sprężynki LOWTEC'A ale czy są godne uwagi ???tego niewiem jeżeli ktoś z Was miał takie prosiłbym o wypowiedzenie się na ich temat
a oto i nowe fotki -podziękowania dla braciaka za sesyjke
[/quote]
dzięx za porade-jesteś drugą osobą która je poleca(Eibach) będę szukał
myślałem też o H&R i słyszałem też że są jeszcze sprężynki LOWTEC'A ale czy są godne uwagi ???tego niewiem jeżeli ktoś z Was miał takie prosiłbym o wypowiedzenie się na ich temat
a oto i nowe fotki -podziękowania dla braciaka za sesyjke
[/quote]
progi były pod kolor tak jak braciak wspomniał-konserwe robiłem
wkrótce kupuje lakier i będe działał
zapodaje foteczki które zrobiła Pani fotograf-niestety pogoda niedopisała-ale co pani fotograf to fotograf -no i dobry sprzęt troszke niżej kilka fotek mojej buni w toważystwie innych bumek (w tym ///M5)
JESZCZE JEDNA MI SIE ZAPODZIAŁA ALE JEST
wkrótce kupuje lakier i będe działał
zapodaje foteczki które zrobiła Pani fotograf-niestety pogoda niedopisała-ale co pani fotograf to fotograf -no i dobry sprzęt troszke niżej kilka fotek mojej buni w toważystwie innych bumek (w tym ///M5)
JESZCZE JEDNA MI SIE ZAPODZIAŁA ALE JEST
Ostatnio zmieniony 2008-11-04, 21:50 przez Martin, łącznie zmieniany 2 razy.