[E36] MartinBMW E36 318 sedan

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Martin

Post autor: Martin »

zmiany będą -niestety pojawiły sie drobne komplikacje -czyt. inne wydatki :wink: ale
co sie odwlecze to nieuciecze :razz:na pierwszy plan wymiana napinacza rozrządu, pasek,
rolka ,wałek krzywki zaworów i popychacze-częsci już są :grin: na zdjęciach niewidać ale zaczął klekotać jak diesel i niemoge dłużej słuchać tego odgłosu:wink:
sprężynki ,światła tył,halogeny -nadal w planach :smile: troszke musze poczekać na przypływ kasiurki :wink: pozdroofki dla wszytkich :smile:

[ Dodano: Czw Lip 10, 2008 10:09 pm ]
Taki mały drobiazg pod nogi :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

fajne dywaniki. Moje powoli sie koncza wiec u mnie moze tez za jakis czas podobne zagoszcza.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Martin

w czwartek odebrałem bunie od mechanika i jest o niebo lepiej bo już nieklekleklekoce jak
bocian czy diesel tylko cichutko pracuje a słychać tylko piękny pomruk Supersprinta :grin: :kolebka: niemoglem sie nacieszyć jazdą hehe choć to tylko 1.8
i wróciły chyba jakieś koniki :wink: wcześniej też sie dobrze zbierała jak na taką pojemność
ale teraz jest bez porównania :grin:
a dziś kończe konserwacje podwozia -coprawda do zimy daleko ale będzie można śmigać
bez obaw o sól, wode i inne takie
:wink:
a dywaniki polecam dobrze przylegają i nieprzesówają sie razem z nogami :wink:
IVAN

Post autor: IVAN »

Ile dałeś za dywaniki :???:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

ja rowniez mam ten sam wzor dywanikow tylko ze z logo M3 i dalem za nie 90 zł (dwie sztuki przod i tyl) tylko ze to uzywki kupilem, ale wygladaly jak nieuzywane

ale potwierdzam super leza przylegaja itp itd nic sie nieprzesuwa
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
przemek

Post autor: przemek »

dywaniki fajne chyba tez sobie sprawie takie do mojej bawarki bo moje juz sie poniszczyły
Martin

kris85 napisał/a:
Ile dałeś za dywaniki

100pln - były jeszcze z logiem alpina-za tą kaske naprawde godne polecenia :wink:

mój temat trochę pajęczynami obrasta więc napisze co zostało zmienione ;
lampy tył (już niema tych całych czarnych-zdecydowanie lepiej się komponują-niestety jeszcze nie M3 ale..... :wink: )
wymiana oświetlenia wnętrza oraz podświetlenie tablicy :smile:
nadal szukam sprężynek ale te firmy jakoś do mnie nieprzemawiają i ciężko znaleźć coś dobrego-jeżeli ktoś ma jakieś godne polecenia czekam na linki na PW -Z góry dziękuje :wink:
fotki niestety dopiero jak zrobie jakąś sesyjke-ale to już niedługo :wink: pozdroofki dla wszystkich :bmw:
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

Jeśli chodzi o sprężyny to mogę polecić Eibach Pro Kit ( http://a.gery.pl/show_item.php?item=451290969 ). Mam taki zestaw u siebie i mogę śmiało polecić ;)
Martin

tomash napisał/a:
Jeśli chodzi o sprężyny to mogę polecić Eibach Pro Kit ( http://a.gery.pl/show_item.php?item=451290969 ). Mam taki zestaw u siebie i mogę śmiało polecić

dzięx za porade-jesteś drugą osobą która je poleca(Eibach) będę szukał
myślałem też o H&R i słyszałem też że są jeszcze sprężynki LOWTEC'A ale czy są godne uwagi ???tego niewiem jeżeli ktoś z Was miał takie prosiłbym o wypowiedzenie się na ich temat
a oto i nowe fotki -podziękowania dla braciaka za sesyjke :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek[/quote]
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja moze bede mial do sprzedania sprezyny KW -60/-40 ooczywiscie z mojego auta, ale to moze za miesiac albo dwa. Nie jest to pewne na 1000%

edit: zapomnialem ze masz R4 :/
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

pokombinuj cos z progami zeby byly pod kolor i halogeny zamontowac i spoko :)
kolor fajny
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Eric
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Eric »

progi były niedawno zabezpieczane brzed korozją a z tego co wiem to Brat myśli o nakładkach M3
Martin

progi były pod kolor tak jak braciak wspomniał-konserwe robiłem
wkrótce kupuje lakier i będe działał

zapodaje foteczki które zrobiła Pani fotograf-niestety pogoda niedopisała-ale co pani fotograf to fotograf -no i dobry sprzęt :wink: troszke niżej kilka fotek mojej buni w toważystwie innych bumek (w tym ///M5) :mrgreen: :bmw: :bmw:

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

JESZCZE JEDNA MI SIE ZAPODZIAŁA ALE JEST
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2008-11-04, 21:50 przez Martin, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

ostatnia fotka bardzo fajna :)
Obrazek

Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

szkoda ze mieszkasz tak daleko bo te bbsy jak to sa 4x100 to bym od Ciebie odkupił :) bo sam nie wiem czy wszystkie e36 mialy 5x120 czy tez byly 4x100 :)
ODPOWIEDZ