a mamy juz jakis sponsorow?? hehe gadalem dzis z gosciem od ¯YWCA i pow 200 beczek piwa zywiec dofinansuje nam impreze a tak daja tylko namioty staloki rollbary i lawki
Hamownia zamówiona objechałem kolesiowi ze 20-25 aut będzie do z hamowania na pewno.
pomiar 50zł każdy następny 5zł z AFR +10zł. Zaklepany na 24.08.2008
u to jak w toruniu jest impreza to
1) frekwencja moze byc mala bo sezon wakacyjno - urlopowy
2) napewno troche bawarek z naszego regionu pojedzie do torunia
a plakat swietny
ciekawi mnie co to za konkurencja i sponsor bla bla bla
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Przygoda pisze:u to jak w toruniu jest impreza to
1) frekwencja moze byc mala bo sezon wakacyjno - urlopowy
2) napewno troche bawarek z naszego regionu pojedzie do torunia
a plakat swietny
ciekawi mnie co to za konkurencja i sponsor bla bla bla
Moim skromnym zdaniem też tak będzie bo większość pojedzie do Torunia.Bez sensu organizować dwie imprezy BMW w jednym dniu.To że w Toruniu robi się wiocha nie zmienia faktu że BTS też nigdy nie organizował większej imprezy.No a Toruń jest dwa dni także myśle że jesteśmy bez szans.
w dupie mam inne imprezy kto chce jechac do jakiegos torunia to nara bierzemy sie za organicacje i . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak zorganizujemy dobrą impreze to wiecej osób przyjedzie do nas !!!!!!!! prosta sprawa !!!! to jest konkurecja !!!!!! jak ja bym miał sie przejmowac konkurecją nacodzien to juz dawno poszedłbym z torbami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ficek pisze:w dupie mam inne imprezy kto chce jechac do jakiegos torunia to nara bierzemy sie za organicacje i . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak zorganizujemy dobrą impreze to wiecej osób przyjedzie do nas !!!!!!!! prosta sprawa !!!! to jest konkurecja !!!!!! jak ja bym miał sie przejmowac konkurecją nacodzien to juz dawno poszedłbym z torbami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zgadzam sie jak to olejemy to z kazda impreza pokolei bedzie "a bo jest inna impreza ", "a bo mało ludzi moze byc" bedzie malo ludzi to bedzie tego nie wiemy a jak nic nie zrobimy to dopiero damy ciała trzeba prubowac a noz widelec impreza wypali tak jak nawet sie nie spodziewalismy popieram ficka