no musze przyznac ze jeszcze oficjalnych informacji niema a dzisiaj (podczas gdy mylem swoja bawarke) podjechal do mnie koles i pytal czy organizujemy ten zlot w sierpniu
i jak wyglada sprawa wladz miasta policji itp itd ?
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
A ja też mam pytanko. Patrzyłem na mape ostatnio i o "wypatrzyłem" że mam do np Rybnika około 250km zumi mi jeszcze podało że około 5h jazdy. Można by sie spotkać kiedyś, gdzieś bliżej? Tak w połowie drogi Jest ktoś w ogóle nie ze śląska tak jak ja?
zeby miec sponsora z Norauto musimy podjechac tam i uzgodnic szczegoly. Ale to w gliwicach bo tam buduja nowe centrum. Ale bedziemy musileli sie odwdzieczyc ale to i bedzie kolejna szansa na nasza reklame. Otoz chodzi o to ze w dniu otwarcia nowego Norauto w Gliwicach mielibysmy tam podjechac jako klub na maly zlocik zeby zrobic troche szumu w czasie otwarcia. Moze zgodza sie na jakies palenie gumy tak jak na dniach jastrzebia. Trzeba to uzgodnic miedzy nami czy pojdziemy na taki uklad. Bo jesli nie bedzie chetnych zeby tam pojechac w czasie otwarcia to nie ma sensu jechac sie z nimi umwiac. Niestety firma MICHćL nie dala mi odpowidzi czy zgadza sie na sponsorowaniel. Jeszcze sprobuje w hurtowni BOSAL.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Tomi325, zapytaj goscia od hamowni ile czasu trwa jeden pomiar samochodu. Chcemy zrobic zapisy zeby pozniej nie zjechalo sie 200 aut na samo hamowanie. A hamownia bedzie na boku ogolnodostpena dla innych marek samochodow. A nie chce pozniej zeby byla taka sytuacja ze przyjedzie 200 aut i 100 odjedzie bez pomiaru i beda pozniej wypisywac co to za organizacja ze tyle przyjechalo i nie dali rady hamowac.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE