[E36] compact czujnik temperatury zewnetrznej
[E36] compact czujnik temperatury zewnetrznej
witam wszystkich mam maly problemik z termometrem zewnetrznym, ciagle pokazuje mi +50 *C. jeszcze jedna sprawa mnie nurtuje po wejsciu w dodatkowe menu w kompie jeste pod jednka zmiana zegara z 12H na 24H pod jedynka, jednak pod nr 3 jest liczba domyslnie 1000 mozna ja zmienic jednak niewiem co ona powoduje. z gory bardzo dziekuje za pomoc
sprawdze to jutro bo dzis musze do niemiec jechac. napisze czy znalazlem jak wroce, niewiem dalej do czego jest ta opcja opisana wyzej w kompie. pozdrawiam
[ Dodano: 4 Wrzesień 2008, 02:37 ]
niestety dalej go nie potrafie zlokalizowac
[ Dodano: 4 Wrzesień 2008, 16:48 ]
czujnik zlokalizowalem jest w tym samym miejscu do w normalnej wersji, czyli kolo wlotu do chlodzenia tarcz z lewej strony (kierowcy), pod klaksonem. kabelek wychodzi z wiazki od swiatel, niestety ja go niemiam i kostka byla dobrze zamaskowana. musze kupicdziekuje za pomoc
[ Dodano: 4 Wrzesień 2008, 02:37 ]
niestety dalej go nie potrafie zlokalizowac
[ Dodano: 4 Wrzesień 2008, 16:48 ]
czujnik zlokalizowalem jest w tym samym miejscu do w normalnej wersji, czyli kolo wlotu do chlodzenia tarcz z lewej strony (kierowcy), pod klaksonem. kabelek wychodzi z wiazki od swiatel, niestety ja go niemiam i kostka byla dobrze zamaskowana. musze kupicdziekuje za pomoc