Dzieki za opinie...
maciek_m30 pisze:Piękne auto, na zdjęciach wygląda suuuper
no i to 3.8
silnik niszczący system
nic w nim nie zmieniaj,
Wiesz jak to jest na zdjeciach - w rzeczywistosci taka piekna nie jest
Co do silnika to kilka zmian bedzie...przyjamniej takie mam plany... ale to z czasem. Narazie walcze z kompletacja gratow do 1 stage przerobek...
maciek_m30 pisze:w tym kolorze nadwozia nawet te pomarańczowe kierunki wyglądają ładnie
Zdecydowanie sie zgadzam
maciek_m30 pisze:Ja jednak zostawiłbym seryjne felgi.
Seryjne felgi beda sluzyc do szybszej jazdy... na jakies wypady na tor albo nocne wojaze
maciek_m30 pisze:Dopieść go na igłe i obowiązkowo wybierz sie na hamownie obciązeniową sprawdz ile tam tych psów zostało jeszcze..
Wszystko w swoim czasie... Gdzie najblizej Nas jest hamownia obciazeniowa???
maciek_m30 pisze:jaka masz szpere??
25% - moze pojdzie do wzmocnienia...
maciek_m30 pisze:czy ja to auto widzialem w wakacje na allegro?
Blakalo sie jakis czas na allegro az wkoncu trafilo do mnie
maciek_m30 pisze:powiedz mi ogolnie jak wygląda eksploatacji, czy mocno daje po kieszeni w stosunku do cywilnych beemek? bo się mocno zastanawiam nad zakupem takiego wozu na przyszły sezon...
Heh i na te pytania jest mi najciezej odpowiedziec. Autko to traktuje jako pasje. Nie uzywam go codziennie. Poki co zrobilem nim tylko 2000 tys km [poniewaz siedze za granica] takze nie wiem za bardzo jakie sa koszty utrzymania. Cennik czesci zamiennych jest ogolno dostepny + spalanie paliwa + czestsze wymiany oleju...... wiec mozna sobie pokalkulowac. Mnie poki co zadna awaria nie dosiegnela... ale mam kilka usterek do zrobienia [ktorych nie widac na zdjeciach - ]... Dalsza kwestia jest taka ze nawet nie wiem ile kosztuje utrzymanie "cywilnych" BMW bo nigdy takiego pojazdu nie posiadalem. Naprawde ciezko jest mi odpowiedziec. Jesli chcialbys uzywac takiego auta codziennie - to na pewno bedzie sporo szarpac... Niemniej jednak goraco zachecam do zakupu
M5 e34 obojetne z jakim silnikiem - bo samochodzik ma dusze... i jest naprawde dobrze [recznie] poskladany...
maciek_m30 pisze:Poza tym widze,ze jestes z okolicy, moze wpadniesz keidys na jakiegoś spota, bo ciekaw jestem ile dostane w dupe
pozdrawiam
Wszelkie spoty z moim udzialem to narazie moge sobie tylko wyobrazic. Pracuje niestety [albo stety] za granica i w PL bywam bardzo sporadycznie. Do tego dochodza plany jakie chce zrealizowac [te zwiazane z Mka]... a niestety one sa dla mnie wazniejsze niz jezdzenie po spotkach... Zapewniam Ciebie jednak ze w tej Mce jestem zakochany - wiec nie sprzedam jej a co za tym idzie... przyjdzie i czas na spoty Powoli a do przodu...
Rowniez pozdrawiam