Szukałem na forum i nie znalazłem nic na temat klaksonu do E46. Po zakupie samochodu i sprawdzeniu wszystkiego dzisiaj dopiero wypróbowałem klakson i co się okazało - nie działa . Ze strony kierownicy jest ok, wychodzi że od strony samego klaksona z przodu samochodu jest problem, tylko tutaj jest już inny problem - gdzie on się znajduje dokładnie ??
Carmen pisze:Przesadzasz moj Cocker cały czas jezdził w Golfie bez klaksona i przechodził bez problemy przegląd nie czepiali sie poprostu mówił że jest wyłączony.
No dokładnie jezdziłem bez klaksonu na przeglądy i luzik, w BMW mam podbny problem jezdze bez klaksonu choc z nim jeszcze na przeglądzie nie byłem. Ale to tez moze zalezec od firmy gdzie jedziesz na przegląd.
Mimo wszystko muszę zrobić ten klakson bo nie lubię jak co mi nie działa w samochodzie,a lubię się bawić takimi pierdółkami , bo klocki lego mi już zabrali .
Artur330d pisze:Mimo wszystko muszę zrobić ten klakson bo nie lubię jak co mi nie działa w samochodzie,a lubię się bawić takimi pierdółkami , bo klocki lego mi już zabrali .
Hehe a sluchaj moze bedziesz umiał mi doradzić bo opadł mi na tyle zderzak, mówili ze przykleic klejem do szyb, ale nie pomaga i nie wiem jak dlugo pociagne tak na zderzaku