[E46] Klakson E46

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
Artur330d

[E46] Klakson E46

Post autor: Artur330d »

Szukałem na forum i nie znalazłem nic na temat klaksonu do E46. Po zakupie samochodu i sprawdzeniu wszystkiego dzisiaj dopiero wypróbowałem klakson i co się okazało - nie działa :). Ze strony kierownicy jest ok, wychodzi że od strony samego klaksona z przodu samochodu jest problem, tylko tutaj jest już inny problem - gdzie on się znajduje dokładnie ??
bociek

Post autor: bociek »

w e36 jest pod lampa przednia od strony kierowcy :D a w e46 to nie wiem :D
Artur330d

Więc idę po młotek, kilof i będę szukał tego klaksona tam, jeśli nie znajdę to się odezwę znów :D.
Carmen

Post autor: Carmen »

O u Cockera tez nie ma klaksona wogóle, poprostu nie dziala a nie raz by sie nam przydał eh, zna sie ktos na tym??
Artur330d

Mi się bardzo przyda, bo jadę w poniedziałek na przegląd i bez klaksona go nie przejdę.
Carmen

Artur330d pisze:Mi się bardzo przyda, bo jadę w poniedziałek na przegląd i bez klaksona go nie przejdę.
Przesadzasz moj Cocker cały czas jezdził w Golfie bez klaksona i przechodził bez problemy przegląd nie czepiali sie poprostu mówił że jest wyłączony.
Cocker

Post autor: Cocker »

Carmen pisze:Przesadzasz moj Cocker cały czas jezdził w Golfie bez klaksona i przechodził bez problemy przegląd nie czepiali sie poprostu mówił że jest wyłączony.
No dokładnie jezdziłem bez klaksonu na przeglądy i luzik, w BMW mam podbny problem jezdze bez klaksonu choc z nim jeszcze na przeglądzie nie byłem. Ale to tez moze zalezec od firmy gdzie jedziesz na przegląd.
Artur330d

Jeżdżę do Rybnika dna stację transguru do przeglądu, tam nawet klakson sprawdzają.
Carmen

Artur330d pisze:Jeżdżę do Rybnika dna stację transguru do przeglądu, tam nawet klakson sprawdzają.
Hmmm klakson wszedzie sprawdzaja tylko jedni na to patrza z przymruzeniem ok, jak widza ze samochod po tuningu przerobiony.
Cocker

To przyjedz do Radlina przy plusie, ja tam zawsze robię i jestem z ich uslyg zadowolony. Pozdro
Artur330d

To jest ta koło tej taniej bezobsługowej stacji paliw ??
Carmen

Dokładnie to jest ta ctacja kontroli.
Cocker

No juz moja Ci odpisała :o)
Artur330d

Mimo wszystko muszę zrobić ten klakson bo nie lubię jak co mi nie działa w samochodzie,a lubię się bawić takimi pierdółkami :), bo klocki lego mi już zabrali :D.
Cocker

Artur330d pisze:Mimo wszystko muszę zrobić ten klakson bo nie lubię jak co mi nie działa w samochodzie,a lubię się bawić takimi pierdółkami , bo klocki lego mi już zabrali .
Hehe a sluchaj moze bedziesz umiał mi doradzić bo opadł mi na tyle zderzak, mówili ze przykleic klejem do szyb, ale nie pomaga i nie wiem jak dlugo pociagne tak na zderzaku :P
ODPOWIEDZ