[E46] Klakson E46
No z papieru nie, mocowania strzelily mi dwa środkowe, nic tylko bedzie trzeba do mechanika, blacharza skoczyć bo musze to zrobic na nosniku jakimś aby zajrzed pod spodem a nie mam sprzetu. PozdrawiamArtur330d pisze:Ja mocowanie na nowo zderzaka próbowałem na samochodzie taty, poszedłem do znajomego mechanika i on w jakimś programie wydrukował mi schemat mocowania zderzaka i nie było to na pewno na żadnym kleju on nie jest przecież z papieru
Witam! kolega Artur 330d pytał gdzie są klaksony przy e46. Więc są one umieszczone po lewej stronie w belce zderzaka a co do pytania Cokera o mocowanie zderzaka tylnego to trzyma się on na tylnej belce i jest do niej przymocowany plastikowymi wpinkami. demontuje się go razem z belka poprzez wykręcenie dwóch głównych śrub które umieszczone są pod zderzakiem (oczywiście jeszcze kilka śrubek przy nadkolu;) ) POZDRO
Dzięx przyda sie ) Choc samym tego nie zrobi ebo nie mam kanału a były potrzebny buuu Musze pomyslec. Pozdromatiz111 pisze:Cokera o mocowanie zderzaka tylnego to trzyma się on na tylnej belce i jest do niej przymocowany plastikowymi wpinkami. demontuje się go razem z belka poprzez wykręcenie dwóch głównych śrub które umieszczone są pod zderzakiem (oczywiście jeszcze kilka śrubek przy nadkolu;) ) POZDRO
No widzisz tak jak mówiłem spoko ludzie ten właściciel tez a BMW znam go i jest luzakiem wiec wie ze nie kazdy wozik taki ma klakson, wiec nie robi problemów z tego i tyle. Piwko ok ale jak ze mna wypijesz )Artur330d pisze:Byłem dzisiaj na przeglądzie tam gdzie polecałeś i rzeczywiście klaksona nie zadziałał ale gościu nie robił problemów i nawet choinkę zapachową dostałem .
PS: Piwko przy okazji dla ciebie.
Przecież samemu to nawet nie smakuje . Spotkamy się jak pozałatwiam z samochodem na razie akcyza ok,wymiany podstawowych filtrów i płynów, a dzisiaj jadę do spawacza plastiku zrobić porządek z tym moim wieśniackim tylnym zderzakiem i jeszcze tylko lakiernik i rejestracja mi pozostanie .Cocker pisze:Piwko ok ale jak ze mna wypijesz )