mialem niedawno rozebrany tunel srodkowy. Z wymiana tych elementow nie powinno byc problemu. Uwazaj tylko zeby nie poniszczyc zatrzaskow. Jesli bedziesz mial problem to dopiero w piatek moge wszystko dokladnie obejrzec w moim aucie i Ci napisac, bo zaraz ruszam do pracy i 4 dni jestem bez neta...
pozdrawiam
[ Dodano: 12 Październik 2008, 17:21 ]
Jednak udalo mi sie jeszcze dzis zrobic fotki, dzieki ktorym mam nadzieje ze sobie poradzisz
Mieszek dzwigni zmiany biegow ma po 2 zatrzaski z kazdej strony ( w czerwonych kolkach na fotkach) Zeby go wyciagnac, nalezy pierw odkrecic galke a poznie zlapac za mieszek pierw z jednej stony (mniej wiecej na srodku) i powoli dzwigac do gory - powinno samo odskoczyc. Pozniej zrobic to samo z drugiej strony.

Odnosnie mieszka recznego, ma on 2 zatrzaski (zaznaczony na czerwono) - jeden z przodu, drugi z tylu.
Zeby go wyciagnac, starczy zlapac za mieszek z tylu ( +/- w tym miejscu gdzie zaznaczylem na zielono) i tez lekko podniesc w gore. Jak juz gora wyskoczy, starczy calym mieszkiem przesunac lekko w tyl i z dolu tez wyjdzie. Pozniej starczy zlapac za "rekojesc" i wyjechac calym mieszkiem

Fotki robione telefonem, wiec moga nie byc az tak wyrazne.
Mam nadzieje ze nie powinno byc problemu. Jak cos to pisz a napewno pomoge