[E36] Czy do M50b25 bez vanosa podejdzie glowica z vanosem?
- marcinek84
- Małopiszący
[E36] Czy do M50b25 bez vanosa podejdzie glowica z vanosem?
Witam
mam problem, pęknięta głowica, chcę ją wymienić na inną i trafiła mi się od silnika z vanosem, pytanie czy podjedzie do mojego m50b25 bez vanosa? co ew. trzeba zrobic, przerobic? dokupić?
Druga sprawa czy nie zrobić przekładki na m52b28?? proszę o jakieś porady.
mam problem, pęknięta głowica, chcę ją wymienić na inną i trafiła mi się od silnika z vanosem, pytanie czy podjedzie do mojego m50b25 bez vanosa? co ew. trzeba zrobic, przerobic? dokupić?
Druga sprawa czy nie zrobić przekładki na m52b28?? proszę o jakieś porady.
- marcinek84
- Małopiszący
- marcinek84
- Małopiszący
Korona, a co dokładnie było robione z tą Twoją głowicą?? Szukam dobrej głowicy, niespawanej, gdyż moją moge pospawać, ale niechce bo auto mam zostawić sobie na dłużej, mechanik także odradził spawanej głowicy...
Napisz mi na priv jakis namiar do Ciebie tel, chciałbym się poradzić co nieco bo wiem że siedzisz grubo w temacie.
I jeszcze jedno pytanko czy głowice w 2.0 i 2.5 są te same??
pozdr.
Napisz mi na priv jakis namiar do Ciebie tel, chciałbym się poradzić co nieco bo wiem że siedzisz grubo w temacie.
I jeszcze jedno pytanko czy głowice w 2.0 i 2.5 są te same??
pozdr.
spawane pęknięcia, wymienione wszystkie prowadnice, nowe uszczelniacze, frezowane gniazda, docierane zawory, głowica splanowana i czyściutka. jeździła w aucie 1tys km i wszystko było OK wic już też będzie OK, niestety auto wylądowało na drzewie i poszło na części. Remont kosztował 930zł w Mikołowie, za głowice chce 1100zł
Mam jeszcze drugą głowicę do sprzedania za 900zł z M50B25 vanos sprawna bez pęknięć
Głowice z 2,0 i 2,5 są inne, inną srednicę mają zawory i inaczej są rozstawione bo inna jest średnica cylindra, skutkiem będą pogięte zawory po spotkaniu z tłokami
Mam jeszcze drugą głowicę do sprzedania za 900zł z M50B25 vanos sprawna bez pęknięć
Głowice z 2,0 i 2,5 są inne, inną srednicę mają zawory i inaczej są rozstawione bo inna jest średnica cylindra, skutkiem będą pogięte zawory po spotkaniu z tłokami
- marcinek84
- Małopiszący