Jak gadałem z fickiem to z moich obliczeń wcale nie jest taki drogi. No chyba że chcesz do pana Edzia jechać co maluje element za 100 zł razem z farbą już.
ja jutro odbieram autko od lakiernika, kolejnego bo pierwszy spier.... robote i mysle ze warto zalozyc 2 dzialy polecamy i niepolecamy bo mnie juz sie tego na 3 warsztaty i 1 lakiernika uzbierało
wracajac do tematu to potem zapodam foty jego pracy i ew go polece
ja tam z poleceniem jakiegos lakiernika bym sie obawial, tym bardziej zaraz po odebraniu auta z malowania, jesli cos jest nie tak to napewno wyjdzie z czasem
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
kolebka pisze:i mysle ze warto zalozyc 2 dzialy polecamy i niepolecamy
jestem za bo tak na serio jak przyjdzie mi odwiedzić mechaniora to szczerze nie mam pojęcia gdzie uderzyć w naszej okolicy żeby było auto pod dobrymi skrzydłami itd...
Aurel pisze:kolebka co malowałeś ? niemów ze e30stke ?
no niestety musialem pomalowac caly prawy blotnik bo mialem tam troszke rdzy ale poprzedni lakiernik tak spartolil ze musialem teraz caly blotnik malowac i część drzwi zeby kolor scieniowac, teraz tylko pojade do scrozera na polerke i woskowanie i bedzie git, autko dzisiaj dostalem ale jutro jade na poprawke, bo zle spolerowal jedno miejsce, juz do niego dzwonilem i przeprosil i powiedzial ze poprawi a ogolnie to jestem mega zadowolony bo to co zrobil poprzednik to juz myslalem ze bede musial blotnik pod kolor kupowac ;/ jutro zapodam foty
a masz to tak pomalowane ze jak wypucujesz postawisz na słońcu to nie widać różnicy ? bo ja tez musze dać do poprawek na wiosne ale mam tego troche więcej niż błotnik ale mysle ze gosciu nie spartoli bo też fanatyk bmw a dokładnie e30stek i widziałem od niego auta i maluje super !
słuchaj moj lakier ma juz ładnych pare lat i nie ma szans zeby nie bylo poznac, zrobil mi cieniowanie na drzwiach ale problem jest w tym ze to jest nowiutki lakierek a cala reszta jest z tymi mikro rysami, cokolwiek na ten temat bede mogl powiedziec jak pojade do scrozera na polerke i zabezpieczenie lakieru. Co do wypucowania i postawienia na sloncu bedzie problem bo slonca brak
no zobaczymy jak mi to zrobi gosciu na wiosne....powiedział ze zrobi to tak ze nie będzie poznać jest to fanatyk marki jak już pisałem więc mysle ze zrobi konkret choć troche tego mam bo przedni prawy błotnik cały tylni prawy(połowa , od załamania/lini w dół) i lewy cały no i z prawej strony dolna część drzwi ale jak skopie sprawe i będzie mocno widać to sie chyba załamie