[Exx] Lakiernik potrzebny od zaraz !!! :D

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
BaracuSS

[Exx] Lakiernik potrzebny od zaraz !!! :D

Post autor: BaracuSS »

Jak w temacie. Szukam dobrego lakiernika. Może ktoś mógłby polecić??
Ostatnio zmieniony 2008-10-22, 11:26 przez BaracuSS, łącznie zmieniany 1 raz.
DAREX

Post autor: DAREX »

Zagadaj do Ficka, on malował gdzieś chyba w Olzie i zajebiście jest dobry!
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

robil w Olzie 50metrow od kosciola. I wiem ze fajnie zrobil wtedy. Tyle ze do tanich nie nalezy. Zreszta jakosc idzie w parze z cena.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomi325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Tomi325 »

Jak gadałem z fickiem to z moich obliczeń wcale nie jest taki drogi. No chyba że chcesz do pana Edzia jechać co maluje element za 100 zł razem z farbą już.
Ficek

Post autor: Ficek »

polecam tego lakiernika co mi malował w olzie nazywał sie Jezy Chlebisz wszystko zrobił ok i gwarancje dał :mrgreen: :mrgreen:
Ariel

Post autor: Ariel »

Noo Chlebisz dobry jest :D
olka

Post autor: olka »

w końcu to mój wujek :D
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

ja jutro odbieram autko od lakiernika, kolejnego bo pierwszy spier.... robote i mysle ze warto zalozyc 2 dzialy polecamy i niepolecamy bo mnie juz sie tego na 3 warsztaty i 1 lakiernika uzbierało :/

wracajac do tematu to potem zapodam foty jego pracy :) i ew go polece
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

ja tam z poleceniem jakiegos lakiernika bym sie obawial, tym bardziej zaraz po odebraniu auta z malowania, jesli cos jest nie tak to napewno wyjdzie z czasem
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

kolebka co malowałeś ? niemów ze e30stke ?
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

kolebka pisze:i mysle ze warto zalozyc 2 dzialy polecamy i niepolecamy
jestem za bo tak na serio jak przyjdzie mi odwiedzić mechaniora to szczerze nie mam pojęcia gdzie uderzyć w naszej okolicy żeby było auto pod dobrymi skrzydłami itd...
Obrazek
Admin
Site Admin

Aurel pisze:kolebka co malowałeś ? niemów ze e30stke ?
no niestety musialem pomalowac caly prawy blotnik bo mialem tam troszke rdzy ale poprzedni lakiernik tak spartolil ze musialem teraz caly blotnik malowac i część drzwi zeby kolor scieniowac, teraz tylko pojade do scrozera na polerke i woskowanie i bedzie git, autko dzisiaj dostalem ale jutro jade na poprawke, bo zle spolerowal jedno miejsce, juz do niego dzwonilem i przeprosil i powiedzial ze poprawi a ogolnie to jestem mega zadowolony bo to co zrobil poprzednik to juz myslalem ze bede musial blotnik pod kolor kupowac ;/ jutro zapodam foty
Aurel
Zaawansowany forumowicz

a masz to tak pomalowane ze jak wypucujesz postawisz na słońcu to nie widać różnicy ? bo ja tez musze dać do poprawek na wiosne ale mam tego troche więcej niż błotnik :P ale mysle ze gosciu nie spartoli bo też fanatyk bmw a dokładnie e30stek i widziałem od niego auta i maluje super !
Admin
Site Admin

słuchaj moj lakier ma juz ładnych pare lat i nie ma szans zeby nie bylo poznac, zrobil mi cieniowanie na drzwiach ale problem jest w tym ze to jest nowiutki lakierek a cala reszta jest z tymi mikro rysami, cokolwiek na ten temat bede mogl powiedziec jak pojade do scrozera na polerke i zabezpieczenie lakieru. Co do wypucowania i postawienia na sloncu bedzie problem bo slonca brak :kolebka:
Aurel
Zaawansowany forumowicz

no zobaczymy jak mi to zrobi gosciu na wiosne....powiedział ze zrobi to tak ze nie będzie poznać :) jest to fanatyk marki jak już pisałem więc mysle ze zrobi konkret :) choć troche tego mam bo przedni prawy błotnik cały tylni prawy(połowa , od załamania/lini w dół) i lewy cały no i z prawej strony dolna część drzwi :P ale jak skopie sprawe i będzie mocno widać to sie chyba załamie :P
ODPOWIEDZ