u mnie bezpieczniki są z tyłu samochodu... wszystkie!! nie wiem jak było przed liftemTomek325i pisze: idzie i maski...
[E39] Problem z otworzeniem auta.. ;/
dokładnie, wiec powinno to zadziałać... jak nie to zapraszam tutaj www.bmw5er.pl napewno Ci pomogą
wczoraj otworzylem auto, niestety musialem zamowic szybe hehe... ale caly problem byl w bezpieczniku nr. 11 ! od centralnego zamka - byl spalony, wymienilem bezpiecznik i teraz auto sie otwiera bez problemu...
Ale wystąpil drugi problem, nie moge odpalic auta ;/ ... nie wiem co moze byc, wczoraj tak krecilem ze az aku padl, raz odpalil ale chodzil jakos dziwnie , dość głośno. dzis rano prubowałem i nic.. krece krece, tak jak by zaskakiwał i nic...
Ale wystąpil drugi problem, nie moge odpalic auta ;/ ... nie wiem co moze byc, wczoraj tak krecilem ze az aku padl, raz odpalil ale chodzil jakos dziwnie , dość głośno. dzis rano prubowałem i nic.. krece krece, tak jak by zaskakiwał i nic...
auto wczesnej odpalało normalnie i wszystko bylo ok, zadnych problemów. jak wybilem szybe wszedlem do auta i chcialem odpalic to nie moglem. tak jak by chcial zapalic obroty rosna do 500 obr/min. i spadaja na zero.. czasami cos tak lekko strzeli. dodaje gazu to i tak nic nie daje... tak jak by nie bylo paliwa... krece krece i nic. a paliwo mam na 3/4 baku... nie wiem co jest ;/
[ Dodano: 3 Listopad 2008, 14:38 ]
bylem teraz u mechanika i powiedzial ze moze byc problem z imobilajzerem.. co wy o tym myślicie ?? o 17 mam odstawic auto i sprawdza dokladnie
[ Dodano: 3 Listopad 2008, 14:38 ]
bylem teraz u mechanika i powiedzial ze moze byc problem z imobilajzerem.. co wy o tym myślicie ?? o 17 mam odstawic auto i sprawdza dokladnie