20-go grudnia na terenach po elektrowni, godziny jeszcze nie znam...Mateusz pisze: a ten na Lagiszy to kiedy?
Spoty Śląsk - Zagłębie.
także coraz więcej śmiesznych ziomali w beemach, którzy tak naprawde nie wiedzą jak traktować dobrze swoje auta i coraz więcej wiejskiego tjuningu ( tłumiki ala mugen, plastikowe dodatki, kołpaki prosto z chin, pełno wisiorków wewnątrz na lusterku,kolorowe pokrowce, zenony, cb-radia...itp) żal sie robi jak się patrzy na kolesi którzy zaraz po odpaleniu silnika na zimnym ciągną silnik na wysokie obroty i pokazują jak się jeździ bmw,Przygoda pisze:niebede robil reklamy temu smiesznemu klubowi bmw, bo mnie tam zbanowali a powod byl taki ---> " ; ) "
a po za tym niektorzy od nich niewiedza czym sie rozni spot od zlotu
a o stanie technicznym to już szkoda gadać// no ale cóż tak to jest jak się przesiadją z calibr/golfów/civicow na powiedzmy e36 ... prawie 3 lata temu jak szukałem dla siebie e36 to było w czym wybrać i można było spotkać na ulicach ładne sztuki nawet typowo seryjne a teraz to już spotykając na drodze bmw nerwy biorą
Amen...pr0sty pisze:także coraz więcej śmiesznych ziomali w beemach, którzy tak naprawde nie wiedzą jak traktować dobrze swoje auta i coraz więcej wiejskiego tjuningu ( tłumiki ala mugen, plastikowe dodatki, kołpaki prosto z chin, pełno wisiorków wewnątrz na lusterku,kolorowe pokrowce, zenony, cb-radia...itp) żal sie robi jak się patrzy na kolesi którzy zaraz po odpaleniu silnika na zimnym ciągną silnik na wysokie obroty i pokazują jak się jeździ bmw,Przygoda pisze:niebede robil reklamy temu smiesznemu klubowi bmw, bo mnie tam zbanowali a powod byl taki ---> " ; ) "
a po za tym niektorzy od nich niewiedza czym sie rozni spot od zlotu
a o stanie technicznym to już szkoda gadać// no ale cóż tak to jest jak się przesiadją z calibr/golfów/civicow na powiedzmy e36 ... prawie 3 lata temu jak szukałem dla siebie e36 to było w czym wybrać i można było spotkać na ulicach ładne sztuki nawet typowo seryjne a teraz to już spotykając na drodze bmw nerwy biorą
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
ja mam na mysli tych co jeżdżą po mieście z CB żeby tylko się pokazać z antenąsky_driver pisze:pr0sty, zgodze sie z toba, ale z tym CB-Radirm to przegiołeś, ja używam go na co dzień w pracy i w osobówce też mam, i nie widze tu jakiegoś oszpecania czy wywyższania się nad innymi
mam znajomego który jadąc kawałek około 4km po mieście potrafił zakładać antene mimo że CB nie włączał bo zna miasto i wie gdzie stoją// teraz już mu sie to znudziło i dobrze
ps. Robert... Golu miał na myśli zapewne klub z Będzina? "BMW-Ślask" czy coś takiego
Przygodzie chodzilo chyba o 'klubowe forum fanatyków bmw'Robert-Lesiu BMW pisze:Golu czyżby Ci chodziło o super -mega-wyj..any w kosmos klub chrup-chrup."vabik"
Przygoda co do klubu o którym się tak "ciepło" wypowiadasz powiem Ci tyle ze klub to nie administrator FORA który głupio zachował się w stosunku Twojej osoby bo według mnie to nic złego szczególnie że sami kalendarza nie mają. A co do spotu to było bardzo fajnie kilku znajomych ludzi, chwila pogaduszek i do roboty
virus sorka niechodzilo mi o wszystkich ale tez nietylko o admina, koles napisal ze juz jestem odblokowany ale w dalszym ciagu mam zablokowany dostep
Robercie akurat w tym przypadku o inny klub mi chodzilo a w vabi wiemy jak jest wiec niebede tego komentowalo juz
Prosty racja i coraz gorzej bedzie kupic jakies starsze roczniki w dobrym stanie
Robercie akurat w tym przypadku o inny klub mi chodzilo a w vabi wiemy jak jest wiec niebede tego komentowalo juz
Prosty racja i coraz gorzej bedzie kupic jakies starsze roczniki w dobrym stanie