[E36] NoName 323i@330i

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
BARTIG

Post autor: BARTIG »

nie powiem...ale furka kozak, nie chcialoby mi sie tyle kasy pakowac w samochod :roll:
peter1991

Post autor: peter1991 »

śliczna jest
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

Post autor: noname »

Mialem chwile wolnego czasu wiec wypchalem blotnik w e36 ktore mam na czesci , jedno co moge powiedziec to wypychanie za pomoca maszyny nie jest takie latwe jak sie wydaje , ale za to bardzo latwo mozna spierdzielic blotnik :) dlatego swoje auto oddam w rece osoby ktora juz to robila kilkanascie razy :)

Nie przylozylem sie do tego , poniewaz buda i tak pojdzie na złom :) chcialem tylko sie upewnic czy uda sie w sedanie wypchac na tyle blotniki zeby zmiescic moje hamanny .

Tak wygladalo przed wypychaniem na moim aucie.

Obrazek

A tak po wypchaniu
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
adamwsb

Post autor: adamwsb »

cos pieknego !!!!! :D
DAREX

Post autor: DAREX »

wwwwwwwwwoooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww :bmw: :bmw: :bmw: :bmw:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Kosmos
KeMaS

Post autor: KeMaS »

chialbym to widziec na liva :zdziwko: masakra jednym slowem
Biznes

Post autor: Biznes »

noname, kozakkk furaaa szacunek :bmw:
zawias

Post autor: zawias »

zastanawiam sie czy to w ogole bedzie jezdzic , jak juz napisal na Mpwr jeden z userow ... tutaj musi byc zerowy skok zawiechy... :roll:
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

Dlćczego zerowy ? do zdjec byly zalozone sprezyny z regulacja z ktorych zostal wyciagniety talezyk od regulacji , w rzeczywistosci auto nie bedzie z tylu na takiej glebie jak jest na zdjeciach :)

Moze bedzie taka wysokosc jak na foto , moze troche nizej :) Jak beda wypchane blotniki i zalozone kola wtedy bede wiedzial na jakim obnizeniu bedzie dalo sie poruszac

Obrazek
zawias

Post autor: zawias »

to zmienia postać rzeczy , choć tak czy siak , na tych felgach na wiele pozwolić chyba niebedziesz sobie mógł ...ja bynajmniej srałbym w gacie :mrgreen: :bmw: latac bokiem :br:
Prezesu///M

Post autor: Prezesu///M »

masakra, niech niemcy sie chowaja :mrgreen:
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

Noname a jak lakier? Wytrzymał bez problemu takie wyciągnięcie czy gdzieś popękało??
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

tomash, Popekal gdzie sie tylko dalo ( czyli na calym rancie :D ) Ale robione bylo bez opalarki na dworze przy tem. okolo 3 stopni :razz: Zreszta buda na ktorej testowalem poserzenie idzie na zlom wiec mi nie zalezalo . Ale nawet z opalarka pprzy tak duzym wypychaniu lakier popeka wszedzie.
adamwsb

Post autor: adamwsb »

noname pisze:Zreszta buda na ktorej testowalem poserzenie idzie na zlom wiec mi nie zalezalo

mozesz jasniej ?? :P :P :P
Zablokowany