[E36] NoName 323i@330i
Mialem chwile wolnego czasu wiec wypchalem blotnik w e36 ktore mam na czesci , jedno co moge powiedziec to wypychanie za pomoca maszyny nie jest takie latwe jak sie wydaje , ale za to bardzo latwo mozna spierdzielic blotnik dlatego swoje auto oddam w rece osoby ktora juz to robila kilkanascie razy
Nie przylozylem sie do tego , poniewaz buda i tak pojdzie na złom chcialem tylko sie upewnic czy uda sie w sedanie wypchac na tyle blotniki zeby zmiescic moje hamanny .
Tak wygladalo przed wypychaniem na moim aucie.
A tak po wypchaniu
Nie przylozylem sie do tego , poniewaz buda i tak pojdzie na złom chcialem tylko sie upewnic czy uda sie w sedanie wypchac na tyle blotniki zeby zmiescic moje hamanny .
Tak wygladalo przed wypychaniem na moim aucie.
A tak po wypchaniu
Dlćczego zerowy ? do zdjec byly zalozone sprezyny z regulacja z ktorych zostal wyciagniety talezyk od regulacji , w rzeczywistosci auto nie bedzie z tylu na takiej glebie jak jest na zdjeciach
Moze bedzie taka wysokosc jak na foto , moze troche nizej Jak beda wypchane blotniki i zalozone kola wtedy bede wiedzial na jakim obnizeniu bedzie dalo sie poruszac
Moze bedzie taka wysokosc jak na foto , moze troche nizej Jak beda wypchane blotniki i zalozone kola wtedy bede wiedzial na jakim obnizeniu bedzie dalo sie poruszac