[E36] Moja czerwona motorynka ;D 325 Cabrio

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Venom
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Venom »

s38 pisze:Nie wiem, na razie szukam czy komus gdzies nie lezy z wylanego gwintu ale kiepsko to widze, najwyzej bede musial kupic jakis uzywany gwint na tyl... chwilowo mam wsadzona h&r czerwona z alfy hehe i da sie normalnie jezdzic tylko auto sie gorzej prowadzi.
Zrozumiala sprawa. Ile lat ma ten Twoj gwint i ile km kulniete? Czy masz go od nowosci ? Czy to jest seria Koenisport?

Seria 100 pytan do :P ale chyba zwiazane z tematem - prawda?
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Przemek325 »

Venom pisze:
s38 pisze: Zrozumiala sprawa. Ile lat ma ten Twoj gwint i ile km kulniete? Czy masz go od nowosci ? Czy to jest seria Koenisport?

Seria 100 pytan do :P ale chyba zwiazane z tematem - prawda?
Nie sprawdzalem dokladnie jaka to seria ale przy okazji zajrze i napisze. Gwint byl kupowany nowka przez poprzedniego wlasciciela czyli ma max 1.5 roku ponad. 20kilka tys. km na pewno ma kulniete i amory sa w idealnym stanie tylko ta cholerna sprezyna pekla, nie wiem moze pech i byla jakas wadliwa a moze po prostu sa slabe.
DAREX

Post autor: DAREX »

Bardzo ładna sesja :cool:
Awatar użytkownika
Venom
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Venom »

s38 pisze:Nie sprawdzalem dokladnie jaka to seria ale przy okazji zajrze i napisze. Gwint byl kupowany nowka przez poprzedniego wlasciciela czyli ma max 1.5 roku ponad. 20kilka tys. km na pewno ma kulniete i amory sa w idealnym stanie tylko ta cholerna sprezyna pekla, nie wiem moze pech i byla jakas wadliwa a moze po prostu sa slabe.
Zrozumialem.... Nie ma co ukrywac - gwint FK do najdrozszych nie nalezy... a zazwyczaj cena idzie w parze z jakoscia. Aczkolwiek na temat FK slyszalem rozne opinie. Jedni chwala inni odradzaja stanowczo. Zycze powodzenia w usuwaniu usterki :)
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

Venom pisze: Zrozumialem.... Nie ma co ukrywac - gwint FK do najdrozszych nie nalezy... a zazwyczaj cena idzie w parze z jakoscia. Aczkolwiek na temat FK slyszalem rozne opinie. Jedni chwala inni odradzaja stanowczo. Zycze powodzenia w usuwaniu usterki :)
No wlasnie. Jednak jezeli chodzi o wlasciwosci jezdne to nie mam do niego absolutnie zadnych zastrzezen, jezdzi sie rewelacyjnie.
lalinka
Małopiszący
Kontakt:

Post autor: lalinka »

widziałam w Wodzisławiu jakiś czas temu, ale dźwięk bd pamiętać bardzo długo :smile:
Banditen Motoren Wagen Love
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

Cała prawda czym jezdzi Swiety Mikolaj :mrgreen: Niektorzy ludzie troche dziwnie patrzyli ale kto by sie przejmowal :lol:

Obrazek
Prezesu///M

Post autor: Prezesu///M »

Zarąbiste :mrgreen: do kalendarza by dobre bylo na miesiac grudzien :razz: :mrgreen:
Ariel

Post autor: Ariel »

mega foto :D
dobry pomysl, zeby na grudzien fota byla :D
DAREX

Post autor: DAREX »

Ariel $ pisze:dobry pomysl, zeby na grudzien fota byla :D
Chcecie Krzysia wycisnąć?? :mrgreen:
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

Krzysia można przesunąć na listopad ;)
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

Wlasnie kupilem zimowki i autko stoi na nich w garazu a Schnitzerki ida do polerki na nowo zeby swiecily sie na przyszly sezon jak psu jajka ;)

Dodatkowo sprawilem mu maly prezent pod choinke - korek wlewu oleju AC Schnitzer ;)

Obrazek
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
adamwsb

Post autor: adamwsb »

hehe swiateczne zakupy :D
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

Fajnuśny zapaszek :D Kwatuszkowy :mrgreen:

Obrazek
Jeszcze bedzie nastepna beemka...