[E36] Co powiecie na taki głośnik
[E36] Co powiecie na taki głośnik
Co powiecie na taki głośnik: http://allegro.pl/item515757714_carpowe ... 49pln.html
Zamiast standardowego Pyle co mam w skrzyni??
Chodzi o to czy da rade za te kase cos z niego wydłubać dla lepszego Bassu
Zamiast standardowego Pyle co mam w skrzyni??
Chodzi o to czy da rade za te kase cos z niego wydłubać dla lepszego Bassu
jeszcze zalezy czy chcesz miec poprostu dobry troche glosniejszy basik czy chcesz miec bum bum i trzesc całym miastem bo jak chcesz miec dobry czysty dzwiek i przy okazji trzesc wszystkim to musisz sie liczyc z duzymi wydatkami jak chcesz wzmacniacz to mam do sprzedania MonoBlocka Oriona ktory aktualnie napedza mojego suba nadaje sie idealnie do suba o mocy do 400rms
widze ze chciales zainwestowac w niezly naped wiec jesli juz inwestujesz tyle kasy to rob to krokami a nie wszystko naraz. Zamiast suba to sprzedaj tego balupunkta i kup dobra 4 kanalowke i dobre glosniki na przod. Wtedy efekt bedzie nieziemski. Jak juz to zrobisz to przyjdzie czas na mocny wzmacniacz pod monblocka i sobie wtedy kupisz dobrego suba i bedzie gites. Ja za caly sprzet dalem ok 5 tys i wcale nie uwazam ze to dobry sprzet. Mysle ze to srednio-niska polka. Juz nie mowiac ze same okablowanie mam za ok 1tys zlotych.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
w tym temacie zupełnie zgodze sie z Krzysiem.jesli masz troche grosza i cierpliwosci to składaj sprzęt powoli lepiej czasem poczekac i kupic cos lepszego co wystarczy na dłórzej niż kupic cos na juz a potem kombinowac,co do głosnika to okres moze ile jestes w stanie zainwestowac to napewno ktos ci cos doradzi,tak jak Krzys zainwestowałem troche więcej w sprzęcik a ciągle czuje ze czegos mi brakuje:(
Więc Plan już mam ułożony i kilka schematów.
Pierwsze co muszę zrobić to zakupić nowa jednostkę sterującą : Alpine CDE-9882Ri
Następnie zabiore się za przód: Głośniki HERTZ HSK 165.2 w panele + piecyk ten co mam.
I na koniec zrobie tyl: Nowy głośnik:HERTZ ES 300 + piecyk CARPOWER HPB-1502
i Taki mam Plan, mam nadzieje że wszystko się mi uda pomyślnie.
Chciałem podziękować Krzysiowi za jego cenne rady które pomogły mi stworzyć Plan mojej inwestycji.
Pierwsze co muszę zrobić to zakupić nowa jednostkę sterującą : Alpine CDE-9882Ri
Następnie zabiore się za przód: Głośniki HERTZ HSK 165.2 w panele + piecyk ten co mam.
I na koniec zrobie tyl: Nowy głośnik:HERTZ ES 300 + piecyk CARPOWER HPB-1502
i Taki mam Plan, mam nadzieje że wszystko się mi uda pomyślnie.
Chciałem podziękować Krzysiowi za jego cenne rady które pomogły mi stworzyć Plan mojej inwestycji.