Mam okazje kupić tanio e39 528 Anglika, może wy wiecie, ile mnie wyniesie przekładka oraz gdzie takie coś robią ? oczywiście w miarę solidnie i nie za drogo, I najważniejsze czy jest sens??
a wiec wiem ze robia z chorzowie i podobno dobrze
arobocizna jest uzalezniona od tego za ile zakupisz czesci do przekladki, ale na conajmniej 5 tys musisz liczyc z robocizna
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
to 5 tys to chodzilo o E36 sorki
a po za tym zagadaj na PW do osoby bmww czy jakos tak, chlopak jest z Łodzi i sie tym zajmuje wiec mniej wiecej Ci naswietli co i jak ... ewnetualnie zagadaj do niego na gg bo czesto jest
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
na moje oko to z 10tyś lekko zabulisz. Dziesiątki dupereli do przełożenia. Zaczynając od deski, ściana grodziowa, maglownica, tapicerka, fotele, nawet lusterka zew a kończąc na instalacji itd. to jest masakta
A tu mała poprawka ściany grodziowej nie trzeba wymieniać jest dostosowana fabrycznie pod daną wersje w tym przypadku wystarczy wypchnąć wstawki i będzie gotowe wiem bo widziałem na warsztacie a później wmawiają klientom że było robione ze ściana i oczywiście kasuje za to odpowiednio a tak na prawdę nie było robione nic. tak czy siak to w zasadzie jedyna rzecz którą da się w miarę szybko zrobić beż dodatkowych kosztów o ile mechanik jest uczciwy. Co do modelu BMW to juz dokładnie nie pamiętam ale była to e39 lub e38