[E46] 316i by zdziaszek

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
zdziaszek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: zdziaszek »

Przygoda pisze:to moze te
http://www.allegro.pl/ite..._46_czarne.html

maja czarny srodek
no wlasnie link z tymi samymi wyzej wkleilem i wszyscy mi odradzacie...
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."

PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT :)
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Te kierunki sobie daruj już bym sto razy wolał te pomarańcze zostawić :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

aha sorki zadzumiony jestem, myslalem ze z jasnym srodkiem, a pomysl nad takimi kierunkami jak ma dave
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
zdziaszek
Zaawansowany forumowicz

Przygoda pisze:aha sorki zadzumiony jestem, myslalem ze z jasnym srodkiem, a pomysl nad takimi kierunkami jak ma dave
Niedawno ogladalem takie, tyle ze przy moim kolorze auta biale kierunki mocno sie rzucaja w oczy... Lampy czarne, auto ciemne a kierunki biale - moim zdaniem bedzie sie to gryzlo. Wolalbym pierw u kogos zobaczyc jak to bedzie pasowalo..
u Dave'a sie to tak mocno nie rzuca, bo jego autko jest srebrne i biale kierunki sie ladnie wtapiaja w tlo...

daro 16v

Post autor: daro 16v »

zdziaszek pisze:
Przygoda pisze:aha sorki zadzumiony jestem, myslalem ze z jasnym srodkiem, a pomysl nad takimi kierunkami jak ma dave
Niedawno ogladalem takie, tyle ze przy moim kolorze auta biale kierunki mocno sie rzucaja w oczy... Lampy czarne, auto ciemne a kierunki biale - moim zdaniem bedzie sie to gryzlo. Wolalbym pierw u kogos zobaczyc jak to bedzie pasowalo..
u Dave'a sie to tak mocno nie rzuca, bo jego autko jest srebrne i biale kierunki sie ladnie wtapiaja w tlo...
Przy obecnych pomaranczowych bardziej sie gryzie niz przy oryginalnych takich jak ma dave .. zmien na ori biale ew.jakies dymione ale nie kombinuj z wynalazkami
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

nie wiem czy wiesz, ale stoisz na moim miejscu parkingowym :P Hehhehe. Kazdy tylko silnik i silnik. Wazne zeby auto sie podobalo!! Teraz sa takie dziury i tyle aut na drodze ze czasem ten silnik nic nie daje. Tym bardziej jesli sie nie jezdzi w dalekie trasy. Do codziennej jazdy jest ok. A z czasem moze sie cos zmieni. Wiadomo ze nie zamienilbym mojego 2,5 na mniejszy ale cieszmy sie z tego co mamy :bmw: W koncu jak by to wygladalo jak by kazdy mial 3,0 pod maska :twisted:

co do kierunkow to wolalbym takie :D
http://www.allegro.pl/item529909078_kie ... e_wwa.html
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
zdziaszek
Zaawansowany forumowicz

Krzys pisze:nie wiem czy wiesz, ale stoisz na moim miejscu parkingowym :P Hehhehe. Kazdy tylko silnik i silnik. Wazne zeby auto sie podobalo!! Teraz sa takie dziury i tyle aut na drodze ze czasem ten silnik nic nie daje. Tym bardziej jesli sie nie jezdzi w dalekie trasy. Do codziennej jazdy jest ok. A z czasem moze sie cos zmieni. Wiadomo ze nie zamienilbym mojego 2,5 na mniejszy ale cieszmy sie z tego co mamy :bmw: W koncu jak by to wygladalo jak by kazdy mial 3,0 pod maska :twisted:
Popieram w 100% :))

Choc dodam iz przez jakies 4 miesiace co tydzien robilem po 1500km (polska-austria-polska) i tez silnik mi wystarczal a spalanie bardzo niskie... Wiadomo ze jak bede zmienial auto to napewno pomysle o jakiejs mocniejszej jednostce napedowej :) Poki co zostanie to co jest. Jak dla mnie narazie wystarcza...

Co do miejsca, to mi go specjalnie zrobili, jak sie nie myle to adam poprzesuwal tasmy odgradzajace miejsce do tych autek dla dzieci.. :PPP
Krzys pisze:co do kierunkow to wolalbym takie :D
http://www.allegro.pl/ite..._smoke_wwa.html
Nom, ladne sa.. Napewno nad tymi pomysle :) dzieki :)

Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

no te co podeslal Krzys kierunki sa swietne :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Martin

Post autor: Martin »

co do pojemności-ważne by być zadowolonym -pojemność to nie wszystko - auto
musi mieć to coś-a moim zdaniem tu niewiele brakuje-szczególnie jak dojdzie jakieś alu ładne :bmw: powodzenia w modach-pozdrawiam :wink:
Awatar użytkownika
zdziaszek
Zaawansowany forumowicz

No i wiosna przyszła i drobne modyfikacje w autku :) Doszły 18" alu, do tego dymione kierunki na przód, oraz lampy LED na tył :) Niestety po założeniu nowych kół okazało się że trzeba będzie troszkę utwardzić tył i to teraz będzie priorytetem...

Oto jaki efekt został uzyskany po wymianie lamp i felg (kto był w czechach ten miał szansę ocenić na żywo).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

no i konkretne zmiany :)
Obrazek

Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

mody na plus, fajna prezenta :bmw:
Awatar użytkownika
zdziaszek
Zaawansowany forumowicz

El Diablo pisze:mody na plus, fajna prezenta :bmw:
thx :) powiem szczerze że nie myślałem że aż taki efekt osiągnę przy tym kolorze i bardzo mnie to cieszy że coś się udało poprawić :)

Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

nie przesadzaj, kolor masz wcale nie brzydki :bmw: :kolebka:
Awatar użytkownika
zdziaszek
Zaawansowany forumowicz

pierwsze dni po kupnie i jeszcze z czarnymi listwami i klamkami to powiem szczerze każdy znajomy wybrzydzał i w końcu samemu mi się nie podobało... Ale już po zrobieniu porządku z klamkami i listwami wszystko zaczęło nabierać odpowiednich barw :) Teraz już mi się podoba i cieszę się że niezbyt dużo takich widuję... :)

ODPOWIEDZ