no wlasnie link z tymi samymi wyzej wkleilem i wszyscy mi odradzacie...
[E46] 316i by zdziaszek
Niedawno ogladalem takie, tyle ze przy moim kolorze auta biale kierunki mocno sie rzucaja w oczy... Lampy czarne, auto ciemne a kierunki biale - moim zdaniem bedzie sie to gryzlo. Wolalbym pierw u kogos zobaczyc jak to bedzie pasowalo..Przygoda pisze:aha sorki zadzumiony jestem, myslalem ze z jasnym srodkiem, a pomysl nad takimi kierunkami jak ma dave
u Dave'a sie to tak mocno nie rzuca, bo jego autko jest srebrne i biale kierunki sie ladnie wtapiaja w tlo...
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
Przy obecnych pomaranczowych bardziej sie gryzie niz przy oryginalnych takich jak ma dave .. zmien na ori biale ew.jakies dymione ale nie kombinuj z wynalazkamizdziaszek pisze:Niedawno ogladalem takie, tyle ze przy moim kolorze auta biale kierunki mocno sie rzucaja w oczy... Lampy czarne, auto ciemne a kierunki biale - moim zdaniem bedzie sie to gryzlo. Wolalbym pierw u kogos zobaczyc jak to bedzie pasowalo..Przygoda pisze:aha sorki zadzumiony jestem, myslalem ze z jasnym srodkiem, a pomysl nad takimi kierunkami jak ma dave
u Dave'a sie to tak mocno nie rzuca, bo jego autko jest srebrne i biale kierunki sie ladnie wtapiaja w tlo...
nie wiem czy wiesz, ale stoisz na moim miejscu parkingowym Hehhehe. Kazdy tylko silnik i silnik. Wazne zeby auto sie podobalo!! Teraz sa takie dziury i tyle aut na drodze ze czasem ten silnik nic nie daje. Tym bardziej jesli sie nie jezdzi w dalekie trasy. Do codziennej jazdy jest ok. A z czasem moze sie cos zmieni. Wiadomo ze nie zamienilbym mojego 2,5 na mniejszy ale cieszmy sie z tego co mamy W koncu jak by to wygladalo jak by kazdy mial 3,0 pod maska
co do kierunkow to wolalbym takie
http://www.allegro.pl/item529909078_kie ... e_wwa.html
co do kierunkow to wolalbym takie
http://www.allegro.pl/item529909078_kie ... e_wwa.html
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Popieram w 100%Krzys pisze:nie wiem czy wiesz, ale stoisz na moim miejscu parkingowym Hehhehe. Kazdy tylko silnik i silnik. Wazne zeby auto sie podobalo!! Teraz sa takie dziury i tyle aut na drodze ze czasem ten silnik nic nie daje. Tym bardziej jesli sie nie jezdzi w dalekie trasy. Do codziennej jazdy jest ok. A z czasem moze sie cos zmieni. Wiadomo ze nie zamienilbym mojego 2,5 na mniejszy ale cieszmy sie z tego co mamy W koncu jak by to wygladalo jak by kazdy mial 3,0 pod maska
Choc dodam iz przez jakies 4 miesiace co tydzien robilem po 1500km (polska-austria-polska) i tez silnik mi wystarczal a spalanie bardzo niskie... Wiadomo ze jak bede zmienial auto to napewno pomysle o jakiejs mocniejszej jednostce napedowej Poki co zostanie to co jest. Jak dla mnie narazie wystarcza...
Co do miejsca, to mi go specjalnie zrobili, jak sie nie myle to adam poprzesuwal tasmy odgradzajace miejsce do tych autek dla dzieci..
Nom, ladne sa.. Napewno nad tymi pomysle dziekiKrzys pisze:co do kierunkow to wolalbym takie
http://www.allegro.pl/ite..._smoke_wwa.html
No i wiosna przyszła i drobne modyfikacje w autku Doszły 18" alu, do tego dymione kierunki na przód, oraz lampy LED na tył Niestety po założeniu nowych kół okazało się że trzeba będzie troszkę utwardzić tył i to teraz będzie priorytetem...
Oto jaki efekt został uzyskany po wymianie lamp i felg (kto był w czechach ten miał szansę ocenić na żywo).
Oto jaki efekt został uzyskany po wymianie lamp i felg (kto był w czechach ten miał szansę ocenić na żywo).
pierwsze dni po kupnie i jeszcze z czarnymi listwami i klamkami to powiem szczerze każdy znajomy wybrzydzał i w końcu samemu mi się nie podobało... Ale już po zrobieniu porządku z klamkami i listwami wszystko zaczęło nabierać odpowiednich barw Teraz już mi się podoba i cieszę się że niezbyt dużo takich widuję...