[E36] Moja czerwona motorynka ;D 325 Cabrio
- Przemek325
- Zaawansowany forumowicz
- Przemek325
No robi, po to jestKrzys pisze:a robi ten klakson titit??
Zeby nie bylo, ze nic sie nie dzieje Na razie cabrio stoi w garazu a jezdze czym innym, wyjedzie jak snieg calkowicie stopnieje.
Wczoraj wyczyscilem wiatrolap, woda leciala czarna przy splukiwaniu (foto telefonem wiec sorry za jakosc):
Skora wymyta i zaimpregnowana turtle wax'em (znowu kiepskie foto z tel.):
Wymyty daszek i zaimpregnowany:
Podczas jazdy bokiem 2 nakladki na sruby opuscily niespodziewanie moj samochod, wiec trzeba bylo kupic nowy komplet:
zamontowany nowy spryskiwacz bo poprzedni gdzies zginal:
Poza tym dzisiaj zakupilem oponki na przod 205/40, uzywki ale z przebiegiem 3000km wiec bieznik jak w nowych. Dzisiaj jeszcze maja byc na tyl 235/40 lub 245/35, zalezy co bedzie lepiej wygladac.
W tym miesiacu felgi ida do polerki na nowo i beda zakladane dopiero jak sol zniknie z ulic.
Na razie zadnych wiekszych modow bo wyskoczylo mi innych wydatkow dosc sporo takze chwile trzeba odpuscic pozostajac na przygotowaniu auta do sezonu.
Przy okazji wrzuce jeszcze 3 fotki
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
tylko tej Beemce od nas z osiedla troche brakuje do ideału pozatym to 2.0 a nie 2.5 , inna felga i nie klepane ranty itd. dla mnie niezbyt fajnapr0sty pisze:to pewnie nie on, u mnie na osiedlu jest nowe beem czerwone cabrio od ziomusia obok z bloku..Mateusz pisze:Jechales moze dzis przez Sosnowiec? Czy to jakis brat blizniak mi smignal?
- Przemek325