[E36] Moja czerwona motorynka ;D 325 Cabrio

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
zawias

Post autor: zawias »

Kiera mi sie niepodoba , ale miło że załatałeś dziure i masz klakson :wink:
DAREX

Post autor: DAREX »

Mam do sprzedania podobną kierę D&W MOMO :mrgreen:
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Przemek325 »

Wlasnie sie dowiedzialem, ze cale zegary w moim aucie pochodza z Z3 M Roadster, oryginalne :bmw: :mrgreen:
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

a robi ten klakson titit??
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

Krzys pisze:a robi ten klakson titit??
No robi, po to jest :P

Zeby nie bylo, ze nic sie nie dzieje ;) Na razie cabrio stoi w garazu a jezdze czym innym, wyjedzie jak snieg calkowicie stopnieje.

Wczoraj wyczyscilem wiatrolap, woda leciala czarna przy splukiwaniu :P (foto telefonem wiec sorry za jakosc):

Obrazek

Skora wymyta i zaimpregnowana turtle wax'em (znowu kiepskie foto z tel.):

Obrazek

Wymyty daszek i zaimpregnowany:

Obrazek

Podczas jazdy bokiem 2 nakladki na sruby opuscily niespodziewanie moj samochod, wiec trzeba bylo kupic nowy komplet:

Obrazek

zamontowany nowy spryskiwacz bo poprzedni gdzies zginal:

Obrazek

Poza tym dzisiaj zakupilem oponki na przod 205/40, uzywki ale z przebiegiem 3000km wiec bieznik jak w nowych. Dzisiaj jeszcze maja byc na tyl 235/40 lub 245/35, zalezy co bedzie lepiej wygladac.

W tym miesiacu felgi ida do polerki na nowo i beda zakladane dopiero jak sol zniknie z ulic.

Na razie zadnych wiekszych modow bo wyskoczylo mi innych wydatkow dosc sporo takze chwile trzeba odpuscic pozostajac na przygotowaniu auta do sezonu.

Przy okazji wrzuce jeszcze 3 fotki ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
DAREX

Post autor: DAREX »

To auto jest mega, jedź do Daro niech Ci tylne błotniki poprawi :DD
Ariel

Post autor: Ariel »

dbasz o autko i to sie ceni :D tylko te spasowanie tylnich poszerzen troszke boli, ale ogolnie bumaa powala :mrgreen: :mrgreen:
kocik

Post autor: kocik »

s38 pisze:Wlasnie sie dowiedzialem, ze cale zegary w moim aucie pochodza z Z3 M Roadster, oryginalne :bmw: :mrgreen:
hmmm to może popacz jeszcze czy wtytczka z tyłu jest przerabiana czy orginał bo mam licznik z is i muszę zmienić
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

kocik tak czy siak taki licznik to rarytas
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Jechales moze dzis przez Sosnowiec? Czy to jakis brat blizniak mi smignal?
Awatar użytkownika
pr0sty
Zaawansowany forumowicz

Post autor: pr0sty »

Mateusz pisze:Jechales moze dzis przez Sosnowiec? Czy to jakis brat blizniak mi smignal?
to pewnie nie on, u mnie na osiedlu jest nowe beem :D czerwone cabrio od ziomusia obok z bloku..
zawias

Post autor: zawias »

pr0sty pisze:
Mateusz pisze:Jechales moze dzis przez Sosnowiec? Czy to jakis brat blizniak mi smignal?
to pewnie nie on, u mnie na osiedlu jest nowe beem :D czerwone cabrio od ziomusia obok z bloku..
tylko tej Beemce od nas z osiedla troche brakuje do ideału pozatym to 2.0 a nie 2.5 , inna felga i nie klepane ranty itd. dla mnie niezbyt fajna :mrgreen:
Mateusz

mijalem z przeciwka ( moja predkosc przelotowa 130 km/h )kolo elektrowni droga Krakow - Katowice, wiec nie moglem sie przygladnac zbyt dokladnie, xenon widzialem :P a z takiej odleglosci i przy takiej predkosci nie dostrzege wyciaganietych blotnikow :P chyba, ze w starej zawiasowej :P
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

napewno nie ja ;) o tej godzinie bylem w pracy. W razie watpliwosci patrzec na szybe przednia czy jest znaczek ASC3 :P
Mateusz

ja na fotach nie widzialem, tego znaczku, a co dopiero w czasie jazdy :razz: :razz: :razz: :razz:
Zablokowany