Może jakiś spocik zrobimy!

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

spocik bardzo udany tylko dziwie sie ze wazna osoba w postaci administratora nie przyjechala BMW :bmw:
Awatar użytkownika
sky_driver
Zaawansowany forumowicz

Post autor: sky_driver »

kolebka pisze:spocik bardzo udany tylko dziwie sie ze wazna osoba w postaci administratora nie przyjechala BMW :bmw:
no fakt, jakies małe niebieskie cocik przyjechało, i wśród tylu BeeMek nieźle wyglądało

hehehehe
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
Pablo

Post autor: Pablo »

kolebka pisze:spocik bardzo udany tylko dziwie sie ze wazna osoba w postaci administratora nie przyjechala BMW :bmw:
ale to nie BMW ;P było po profesjonalnym tuningu i mialo kiere obszyta w niebieskiej skorze :D
Awatar użytkownika
Jacko
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Jacko »

szkoda że nikt zdjęć nie pstrykał !! :bmw: jak na mój pierwszy raz na takim spocie to było zajebiście i super ekipa !! :bmw:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja za tydzien napewno odpadam.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Ja za tydzień raczej też nie dam rady... :/ Może cosik za 2 tygodnie zrobimy :) Będzie już cieplej :P
Jakub

Post autor: Jakub »

no to najlepszym miejscem na ten Spocik to jest chyba Skoczów :bmw: :bmw: :bmw:
Pablo

Post autor: Pablo »

Jakub pisze:no to najlepszym miejscem na ten Spocik to jest chyba Skoczów :bmw: :bmw: :bmw:
no to jest ew. kolejne miejsce bo juz wczesniej sky_driver zaproponował Racibórz pisał kilka postów wyżej i mowił o tym na spocie wiec prawdopodobnie bedzie to Racibórz
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Dokładnie :) Następny można zrobić u Ciebie Jakub :))
Czorny
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Czorny »

No można i w Skoczowie coś zrobić,jestem za :m:
Marios

Post autor: Marios »

no ładnie tam jest woda góry hehe :mrgreen:
Jakub

Post autor: Jakub »

hehe wody dużo nie ma a do gór 20 km.
Marios

Post autor: Marios »

no troche mi sie zapomniało dawno tam nie byłem hehe :mrgreen:
Kubok
Maniak forumowy

Post autor: Kubok »

Witam serdecznie.. Swierzo upieczony forumowicz BTS a już zdążyłem zaliczyć spot w SWD hehe.. Wracaliśmy z kolegą ze spotkania z BMW-SPORT w Rybniku - nieżle wymarzliśmy, ale spocik udany, więc u Was nie zawitaliśmy na długo i do lokalu nie pojechaliśmy, jednak mam nadzieję, że to nie ostatnie nasze spotkanie, a wręcz orzeciwnie, na najbliższym poznamy się lepiej ;p;p.
Koledzy (i koleżanki :D) mam pytanko odnośnie fajnego miejsca do poślizgania się.. Rozumiem, że zima się kończy, jednak aura sprzyja białemu szaleństwu.. Odwiedzam często parking w Rydach itp jednak szukam jakiegoś miejsca w okolicach o w miarę dobrej nawierzchni i z dala od cywilizacji.. Jakieś propozycje :)?
Awatar użytkownika
zdziaszek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: zdziaszek »

Kubok pisze:Odwiedzam często parking w Rydach itp jednak szukam jakiegoś miejsca w okolicach o w miarę dobrej nawierzchni i z dala od cywilizacji.. Jakieś propozycje :) ?
heh, w naszych stronach to niestety ciezko o takie miejsce... Tez od czasu do czasu odwiedzam ten parking w rydach, bo poki co nic innego tutaj w poblizu nie znalazlem...;/
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."

PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT :)
ODPOWIEDZ